Feb 18, 2011

DEDAH!! - GAMBAR 18SX ADUN PERUPOK DGN. ISTERI ORANG !!

Gambar di atas merupakan badan wanita yang dikatakan mempunyai skandal sulit bersama ADUN PAS Perupok, Kelantan dan telah didedahkan oleh Kumpulan Facebooker Nadi Rakyat bersama PapaGomo. Gambar ini pernah dihantar melalui MMS ke No. HP ADUN tersebut beserta dengan sms yang mencurigakan. Lebih mengejutkan, skandal ADUN Perupok ini melibatkan seorang wanita yang telahpun bergelar isteri orang. Dikatakan bukan sahaja terdapat gambar berahi wanita ini sahaja disimpan, malah gambar Alat Sulit ADUN Perupok juga telah dihantar melalui MMS ke No. HP wanita terbabit. Persoalannya, bagaimana Kumpulan Facebooker Nadi Rakyat bersama Blogger Papa Gomo mampu membuktikan hal skandal ini?


PETIKAN ARTIKEL PAPAGOMO

Ini lah di namakan PHONE SEKS yang selalu kita lihat waktu ini, emmm tak sangka lah pulak yang Pemimpin PAS pun gemar dengan Aktiviti sebegini.

Untuk makluman anda Wanita yang di paparkan Berbogel di atas adalah SKANDAL Adun Perupok yang mana wanita ini pada waktu kejadian adalah Isteri kepada orang lain dan akibat dari Terkantoinya hubungan Intim antara Isterinya dan Adun Perupok maka si Suami telah Menceraikan Isterinya.

Bagaimana kami Nadi rakyat boleh mengetahui bahawa Gambar di atas adalah milik Wanita yang mempunyai Skandal dengan ADUN PAS Perupok? Ops...Jangan kata kami Fitnah kerana Telefon Bimbit Wanita itu berada di dalam tangan kami dan di situ jelas nama dan no talifon Adun Perupok tertera dan No telefon ADUN Perupok juga telah di sahkan sendiri oleh beberapa orang Ketua PAS dalam Parlimen Bachok.

Untuk makluman semua di tangan kami Bukan sahaja Gambar Bogel Wanita ini yang kami ada bagi membuktikan akan Maksiat yang berlaku malah gambar Adun PAS Perupok juga ada di dalam tangan kami. Gambar apa? Jeng jeng jeng....

Apabila si Wanita menghantar MMS Gambar Bogel nya berserta ayat ayat Lucah yang merangsang nafsu maka di balas pula oleh Adun PAS Perupok dengan menghantar MMS Gambar Kemaluannya berserta Ayat ayat Lucah. Hebat adengan MMS ni, boleh jadi Blue Filem gamaknya.

Dan seperti biasa Gomo dan juga Team Nadi Rakyat serta para Blogger akan mendedahkan Satu persatu Gambar Gambar Adengan TERLAMPAU yang ada di dalam Talifon Bimbit Wanita ini berserta SMS Lucah dari Wanita dan juga Adun PAS Perupok.

Nantikan Siri Terbaru Adun PAS Perupok Kaki PHONE SEKS!!!

3 comments:

Anonymous said...

Akan wujud penafian dan menuduh itu semua adalah fitnah belaka. Konspirasi. dan lain lain...

Penyokong tegar seberang sana akan bermati-matian tidak akan percaya...kerana...kerana...kerana...
mereka percaya telah pun dijamin masuk syurga...semuanya maksum...

red said...

Takper... asalkan anda sokong PAS, anda tak akan dianggap berdosa... dan ganjaran syorga itu adalah pasti...


ish ish ishh... Take a Beer!!!

Anonymous said...

terang lagi disuluh....kuman diseberang nampak gajah depan mata x kelihatan....pelari anak bini org pun yes,yes,yes bos korek korek jgn x korek..

Powered by Blogger.