Feb 21, 2011

CINCIN PERKAHWINAN T'CEMAR OLEH PANCUTAN LELAKI LAIN!!

CINCIN PERKAHWINAN... Inilah bukti jelas bahawa wanita tersebut telahpun bergelar isteri orang. ADUN PAS Perupok, Kelantan bukan sahaja didakwa melakukan maksiat terhadap seseorang yang dimiliki orang lain, malah telah mengkhianati isteri beliau yang sentiasa menyokong kerjaya politik suaminya. Adakah ini pemimpin yang wajar kita contohi? Kisah ADUN Perupok ini sewajarnya dijadikan panduan dan pengajaran kepada masyarakat di luar sana tidak kira sama ada kita seorang yang bergelar ahli politik, mahupun golongan biasa. Janganlah kita membiarkan kehidupan pasangan kita merana dek kerana kerakusan nafsu serakah. Buat kesemua Pemimpin politik, anda sentiasa menjadi tontonan masyarakat. Anda dijulang bak seorang pejuang rakyat.
Moral dipertaruhkan. Janganlah digadaikan hanya kerana anda kehausan nafsu. Ini seringkali diperingatkan oleh beberapa Pemimpin PAS yang menggelar diri mereka sebagai Ustaz di dalam ceramah2 Politik mahupun di rumah Allah. Pemimpin2 UMNO dijadikan contoh bagi menggambarkan situasi berkenaan MORAL. Mungkin selepas ini, Ustaz-Ustaz PAS dapat memberikan contoh pemimpin2 mereka sebagai contoh bahana apabila moral digadaikan kepada seorang wanita, yang bergelar isteri orang lain.

Inilah akibat apabila Islam disalahguna. Inilah akibat apabila mengisytihar Saudara SeIslam (UMNO) sebagai musuh ketat sampai mati. Inilah akibat apabila membiarkan rakan2 Kafir anda (DAP) turut menggunakan Islam sebagai bahan jenaka politik. Setakat hari ini, skandal moral 2 Wakil Rakyat PAS Kelantan telah berjaya didedahkan. Siapa lagi selepas ini? Inilah yang dicanang PAS pemimpin yang menjulang ISLAM MASTATO' TUM??


1 comments:

AMIR RAOF said...

ada video ke ni, betul ke

Powered by Blogger.