Feb 3, 2011

BUNG MOKHTAR TINGGALKAN ISTERI ??

Isteri Ahli Parlimen Kinabatangan, Zizie Ezette telah dikejarkan ke Hospital Ampang Putri setelah didapati menghidap penyakit Demam Denggi Berdarah. Beliau yang baru pulang dari bercuti di Filipina berkata, beliau pada awalnya menganggap ianya hanyalah demam biasa.
Akan tetapi, demam yang berlarutan dan semakin teruk menyebabkan Zizie mengambil keputusan untuk mendapat rawatan susulan di Hospital tersebut. Ramai yang mempersoal kehadiran Zizie tanpa suami tercinta, YB. Bung Mokhtar Radin.

Apabila ditanya mengenai suaminya, Zizie dengan tenang berkata suaminya kini berada di Sabah dan beliau telah memaklumkan hal ini kepada suaminya. Insyaallah, Bung Mokhtar akan pulang ke KL secepat mungkin untuk menjaga isteri keduanya itu.

Melayu CinDia mendoakan agar YB. Bung Mokhtar sekeluarga kekal bahagia selamanya. Buat Zizie, Insyaallah, suami anda seorang Pemimpin yang bertanggungjawab.

5 comments:

Jeffry said...

SAPE TAK SAYANG BINI MUDA BEGETAH OIII HUHUHU

Anonymous said...

pak-pak janggoat PAS mesti terliur terlepas jd bini muda... almaklumlah.. pak-pak janggoat PAS kan suka beristeri 1, 2 3 dan 4... tak gitu??/ heheheeh

Anonymous said...

gila hot kan ziziey neh..uh...

-pengembala

Anonymous said...

- cam beauty and the beast!

Tapi yelah kan,jodoh pertemuan ditangan Allah...still, mesti Bung nih special:)

Anonymous said...

Zizie ini baik punya hoi. Bung Muktar untung dapat dia pada usia ini. Enjoy man

Powered by Blogger.