Feb 12, 2011

BENARKAH ADUN KERDAU MENINGGAL DUNIA??

Melayu CinDia mendapat maklumat ini dari rakan2 Black Berry Messanger. Ahli Dewan Undangan (ADUN) Kerdau dari Pahang, Datuk Zaharudin Abu Kassim dikatakan telah meninggal dunia. Beliau sebelum ini pernah dirawat di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah (HOSHAS) Temerloh kerana penyakit ulser dan telah menjalani pembedahan. Setelah itu, beliau sekali lagi ditempatkan di Unit Rawatan Jantung (CCU) Institut Jantung Negara (IJN) dan menjalani pembedahan. Melayu CinDia meminta jasa baik dari mana2 pihak agar mengesahkan perkara ini. Beliau juga sebelum ini pernah dikatakan meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya.


1 comments:

G4UMNO said...

Salam untuk semua yang mengucap Dua Kalimah Syahadah

Tidak pernah didalam sejarah Tanah Melayu , begitu ramai sekali ADUN dan AP meninggal dunia. Saya berpendapat ada sesuatu yang tidak kena dengan kejadian kejadian ini. Maka say berpendapat semua ahli UMNO solat hajat tolak musibah musibah ini.
Ini saolah olah seperti permainan perbuatan sihir kerana begitu ramai sekali yang mati. Justru itu, eloklah semua ADUN dan AP dari UMNO memasang pendinding dan amal doa doa keselamatan yang afdal

g4umno.blogspot.com

Powered by Blogger.