Feb 27, 2011

AURA ZINA ADUN SELISING, 2000 AHLI PAS PASIR PUTEH SERTAI UMNO!!

SYABAS PAPA GOMO DAN KUMPULAN NADI RAKYAT!! Sejak Januari lepas, seramai 1,800 anggota dan pemimpin PAS menyertai UMNO Pasir Puteh selepas berasa tertipu dengan perjuangan parti tersebut. Mereka menyerahkan borang keanggotaan menerusi empat Dewan Undangan Negeri (DUN) dan yang teramai dari ADUN Selising.
Antara yang menyertai UMNO itu termasuk bekas Ketua Pemuda, Ketua Muslimat dan anggota jawatankuasa PAS Cawangan yang telah bersama PAS antara 30 hingga 40 tahun. Kemasukan mereka secara beramai-ramai yang diluar jangkaan ini memberi harapan cerah kepada BNl untuk merampas kembali empat DUN tersebut dan kerusi Parlimen Pasir Puteh pada pilihan raya umum akan datang, katanya. Sementara itu, Bekas bendahari PAS Cawangan Tualang Rendah Wan Mahmood Wan Abas, 56, di;aporkan Bernama berkata beliau merasa tertipu dengan parti yang disertainya sejak 30 tahun lepas.


6 comments:

G4UMNO said...

Salam untuk semua yang mengucap Dua Kalimah Syahadah

Semua blogger penyokong UMNO/BN jangan leka kerana perhatikan blog blog pembangkang yang agresif membuat fitnah tanpa fakta fakta yang benar. g4umno sukar untuk membalas kebodohan mereka kerana tidak tahu yang mana blog paling banyak di akses oleh penyokong pembangkang.
Minta tolong berikan nama blog pembangkang supaya g4umno boleh berhujah dengan mereka

Anonymous said...

alhamdullillah yg penting orang melayu bersatu baru ada kekuatan..BERSATU KITA TEGUH BERCERAI KITA ROBOH..jgn sampai orang melayu tu bertuan kan bangsa lain ditanAh air yg tercinta....X PAS=X DAPig

Unknown said...

semuanya ini adalah tipu belaka, tak mugkin org pas kluar masuk umno, yg da hanyalah sandiwara umno. kerana saya org selising saya tahu

Anonymous said...

TiPAS tertipu bang..

Anonymous said...

hmm..bagus la klau gitu..dh sampai masa nya org melayu bersatu kembali..rasanya bloggers penyokong umno tak berbohong..tp kalu kita layar blog pas n pkr..adoii..klentong belaka..penoh dengan kata2 kesat..tak masuk akal langsung..buat malu je..luaran je nampak islamik tp..dalaman..????

Anonymous said...

bersatu dibawah umno utk menipu melayu dah la tu.

Powered by Blogger.