Feb 8, 2011

ANWAR HILANG NAFSU DGN. SHAMSUL!!

Keputusan telahpun dibuat. Ketegasan Kumpulan Pro Ulama' PAS menggerunkan Anwar. Akhirnya kelantangan Ketua Dewan Pemuda PAS, Nasrudin Tantawi berdesup ke telinga Anwar. Anwar mewakili PKR yang semakin kecil jumlah Parlimennya, akhirnya akur dengan keputusan mengekalkan PAS bertanding di kawasan DUN Merlimau. Strategi menggunakan Shamsul Iskandar sebagai 'wira' PKR bagi merampas kerusi DUN tersebut tidak menjadi. Dan Anwar akur, Shamsul Iskandar bukanlah jaguh seperti yang difikirkan Anwar. Beliau sekadar jantan pondan yang menghancurkan sayap parti itu. Semakin hilang selera Anwar terhadapnya.

Anwar juga kini tidak mampu bersuara dengan lebih lantang kerana PKR dilihat semakin mengecil kuasanya. Anwar selepas ini mungkin akan menggunakan kuasa DAP dengan lebih agresif untuk mengekalkan kepimpinan diktator beliau.

Shamsul dikatakan kini tidak dapat dihubungi oleh rakan2 PKR. Beliau seolah2 menghilangkan diri sementara setelah malu dengan kelantangannnya yang diarahkan Anwar. Shamsul semakin akui, Anwar memang suka memperdagangkan sahabat2 dan anak2 ikannya demi mendapatkan kuasa. Ini adalah tabiat dan strategi sejak Anwar bersama ABIM lagi.

Apa hendak dikata. Melayu CinDia mengucapkan SYABAS buat Kumpulan PAS Pro Ulama'. Kita jumpa di Merlimau. LAWAN TETAP LAWAN..

ps : Nik Aziz taknak komen apa2 ke?


1 comments:

tok_gajah said...

LAWAN TERUS LAWAN hingga PAS tumpo

Blog yang mantap ini sudah di senaraikan ke dalam blog list Tok Gajah.

Powered by Blogger.