Feb 14, 2011

ANWAR AKAN BAWA RUSUHAN MESIR DI SARAWAK ??

Anwar Ibrahim memang Dajal bertopengkan manusia. Maka benarlah pandangan beberapa pihak. Perancangan sulit sedang diadakan untuk membangkit kemarahan rakyat Sarawak. Anwar dan kuncu2 nya sedang mengumpul beberapa andaian yang mampu menghakis terus keperibadian Ketua Menteri Sarawak, Pehin Sri Taib Mahmood. Lalu dibawa ke ceramah2 mereka di Sarawak, diedar ribuan helaian risalah dan pelbagai lagi bagi menyampaikan maklumat palsu yang akan mengejutkan rakyat Sarawak. Setelah mereka berjaya meracuni pemikiran rakyat, 1 demonstrasi akan dianjurkan oleh PKR dan kuncu2 nya. Mereka akan menghimpunkan seberapa ramai rakyat Sarawak bagi mendesak PRU Sarawak diadakan segera atau mendesak Ketua Menteri Sarawak meletak jawatan serta merta.

INGAT !! - Anwar ini diakui bijak berkata2. Alunan dan gaya ucapannya mampu memukau manusia. Mungkin di kalangan rakyat di Semenanjung telah sedar akan penipuan Anwar. Tetapi tidak di Sarawak. Ramai yang masih tidak mengenai karektor sebenar Anwar. Itu kelebihan besar Anwar buat masa ini di Sarawak.

Kerajaan BN Sarawak MESTI pantau perkara ini. Jangan biarkan usaha kotor Anwar menjadi realiti. Siap sedia dengan serangan dan jawab kesemua isu tersebut dengan pantas. Kerana diakui, Anwar pantas bekerja. Oleh itu, kita MESTI lebih pantas dari beliau.

Tidak ada masa lagi untuk kita tidur lena dan selesa dengan keindahan Sarawak. Kerana keindahan tersebut bakal hancur dan musnah oleh DAJAL bernama Anwar Ibrahim.

Powered by Blogger.