Feb 19, 2011

ADUN PERUPOK YAKIN NIK AZIZ MAMPU CUCI DOSA BELIAU!!

Kisah skandal seks ADUN Perupok, Kelantan bernama Y.B. Dato' Haji Omar Mohamed yang dibongkar Kumpulan Facebooker Nadi Rakyat semalam sememangnya memberi tamparan hebat kepada PAS Kelatan. ADUN Perupok setakat hari ini tidak memberi sebarang kenyataan balas terhadap isu ini. Akan tetapi terdapat beberapa sumber mengatakan bahawa Nik Aziz sendiri tahu akan kisah seks bebas beliau. Nik Aziz pernah diceritakan oleh salah seorang Exco Kerajaan Negeri mengenai perihal ADUN ini. Nik Aziz juga dikatakan sedang cuba sedaya upaya untuk membersihkan nama Haji Omar walaupun Nik Aziz tahu bahawa Haji Omar melakukan maksiat tersebut.
Nik Aziz sebelum ini telah membersihkan nama ADUN Selising dari kalangan Pemimpin2 PAS dengan menggunakan 'kuasa' Agamanya dan mengatakan bahawa Allah telah mengampunkan kesemua dosa ADUN Selising. Kali ini, Nik Aziz tidak boleh menggunakan 'kuasa' palsunya yang sama kerana ianya bukan sahaja menimbulkan persoalan kesemua pihak, malah PAS akan kehilangan sokongan kerana pendekatan Nik Aziz yang dilihat akan merosakkan akidah dan akhlak pemimpin2 PAS.

Nik Aziz juga didakwa akan menemui ADUN Perupok untuk berbincang cara penyelesaian terbaik untuk membersihkan isu ini. Ura2 mengatakan bahawa salah seorang Exco Kerajaan Negeri yang digelar Think Tank Nik Aziz akan menggunakan pengaruhnya untuk meracuni fikiran Diktator PAS tersebut untuk membunuh karier politik ADUN Perupok yang sentiasa menjadi pengacau bagi melaksanakan agenda jahat Exco terbabit.

Kecelaruan pimpinan Kerajaan Negeri Kelantan menggambarkan bahawa Islam di Kelantan kelihatan hanya pada zahirnya sahaja. Islam dijadikan sebagai kubu untuk menutup kesemua kejahilan dan kejahatan yang dilakukan PAS Kelantan. Sejauhmana PAS dengan berani boleh menfatwakan ahli2 PAS sebagai ahli Syurga?


3 comments:

Mordecai Kucai said...

N.ajis pun dah berbau daging bakar api neraka lagi nak cuci dosa orang lain.

N.ajis cermin cermin diri tu. Mungkin boleh lihat wajah syaitan di cermin tu.

Anonymous said...

NIK AJIS DAH JADI MACAM PADERI KATOLIK... BOLEH CAKAP DENGAN TUHAN MINTA SESIAPA YANG BUAT ZINA DAN MAKSIAT DOSA MEREKA BOLEH DI AMPUNKAN

ADUN PERUPUK DAN ADUN SELINSING MET NIK AJIS :
OH FATHER NIK AJIS ..... WE BOTH HAVE DONE A GREAT SIN BY SCREWING SOMEONE ELSE WIVES ... CAN YOU ASK ALLAH TO FORGIVE US ?
AND SO FATHER NIK AJIS TOLD THE 2 ADUN SINNERS .... HOLD ON... I'LL SPEAK TO HIM TO NITE... DONT U WORRY LAH... RELAX...PI ENJOY... NANTI I WILL SETTLE FOR YOU.... SMALL MATTER..
AND SO THE NEXT DAY BOTH 2 ADUN WENT TO SEE FATHER NIK AJIS ... HOW FATHER NIKI AJIS ? WHAT IS THE OUTCOME? ... FATHER NIK AJIS SAYS ... WELL YOU GUYS .. I HAVE SPOKEN TO ALLAH AND HE SAYS SMALL MATTER... SO BOTH OF YOU ARE CLEARED AND FREE.. YOU CAN GO NOW....AND DONT FORGET IF YOU HAVE SOMEMORE OPPORTUNITY NEXT TIME DONT FORGET TO GET ONE FOR OUR FRIEND IN PKR DSAI...kempunan dia ... HHEE HE HE.. CHUCKLED FATHER NIK AJIS...

AJAI62 said...

Assalam Bro

Bagi Nik Aziz orang PAS semua boleh buat. Masuk depan belakang pun Nik Aziz boleh ampunkan dan cuci dosa mereka. Sebab tu dia sokong Anwar macam Anwar tu maksum sangat.

Powered by Blogger.