Feb 6, 2011

14 FEBRUARI - AZIZAH UCAP SELAMAT TINGGAL ANWAR !!





Presiden PKR, Wan Azizah Wan Ismail tertanya2 samada beliau bersedia menghadapi situasi getir pada tarikh 14 Februari ini apabila berhadapan sebagai saksi perbicaraan kes liwat suaminya bernama Anwar Ibrahim. Wan Azizah dikatakan sedang buntu untuk menjawab pelbagai persoalan yang beliau sendiri berasa musykil. Tekanan yang dihadapi beliau semakin kusut apabila melihat parti pimpinannya semakin berkecamuk akibat tindak tanduk suaminya yang semakin rakus untuk berkuasa.




Wan Azizah dikatakan akan tinggal bersama bapanya buat sementara waktu untuk menenangkan fikiran dan berbincang dengan ayahnya sebelum hari perbicaraan. Beliau kini tidak mampu berkata apa2 seolah2 ada rahsia tersembunyi mengenai pertuduhan suaminya.

Wan Azizah juga dikatakan berang melihat suami beliau tidak fokus terhadap perbicaraan yang sedang dihadapinya apabila sibuk mengejar politik murahan tanpa kesudahan. Sabar Kak Wan... Melayu CinDia mencadangkan agar Kak Wan hentikanlah semua lakonan ini. Janganlah menjadi Pelacur Politik hanya untuk membantu suamimu menjadi manusia diktator.

2 comments:

Wanredone said...

"....Presiden PKR, Wan Azizah Wan Ismail tertanya2 samada beliau bersedia menghadapi situasi getir pada tarikh 14 Februari ini apabila berhadapan sebagai saksi perbicaraan kes liwat suaminya bernama Anwar Ibrahim....."

Apa nak GUSAR sangat? Kan ANWAR BIN IBRAHIM, AL SODOMI itu ANUGERAH ALLAH s.w.t.

Mina nasihat Tok Guru Nik Abdul Aziz bin Nik Mat S.W.T mendoakan supaya pendakwaraya BUSUK hati dan pecah perut, sekiranya mereka menyoalkan soalan, yang tidak harus ditanya depan umum!

Anonymous said...

Kalau Anu arr betul sangat jangan buat perbicaraan tertutup la, buka pada rakyat Malaysia jadi semua rakyat bolih menilai siapa peliwat tegar no wahid yang bernama Anu arr Binti berahi. Dalam mahkamah mintak tertutup kalau kat ceramah pasar malam terbuka konon penjuang demokrasi, demotrasi sana demontrasi sini, tolong la anu arr binti berahi, rakyat dah kenal putar belit paria ko. Dalam Malaysia ada satu saja paria dan bukan nya terdiri dari orang india tetapi paria yang ingin jadi sivajee the bossay iaitu peliwat tegar yang kalau kat luar konon nya mahkamah rakyat dan kat dalam perbicaraan mahkamah negara mintak tutup sesi perbicaraan, kenapa malu? berani kerana berahi lah. Ada berani? Anu arr binti berahi? Karipap jangan lupa bawak yang berintikan KY JELLY dan password "Mokhtar".

Sumpah laknat tak berani, perbicaraan mintak tertutup, yang bolih ialah tanya can I fuck you today je. Anugerah iblis la title yang layak.

Powered by Blogger.