Jan 11, 2011

ZULKIFLI NOR MELAYU JILAT BONTOT DAP !!

Sepertimana yang kita sedia maklum, terdapat beberapa pemimpin DAP dari kalangan berbangsa Melayu. Jika dahulu, pemimpin DAP yang berbangsa Melayu diletakkan di peringkat bawahan, namun kini tidak lagi. Malah, buat pertama kalinya DAP telah memberi jawatan Naib Pengerusi DAP kepada Ungku Aziz.

Melayu CinDia cuba mencari beberapa kenyataan2 yang dikeluarkan oleh pemimpin Melayu DAP mengenai perjuangan parti ini. Sehinggalah terjumpa sebuah akhbar lama yang menemubual AJK DAP Pulau Pinang, Zulkifli Mohd Nor (gambar di atas). Beliau merupakan antara Melayu yang amat menyanjungi Penasihat DAP, Lim Kit Siang. Malah, Zulkifli menyifatkan Kit Siang sebagai mentor beliau dan pemimpin ulung yang tidak dapat menandingi mana2 Pemimpin Negara sedia ada ("Gila").Zulkifli juga antara individu yang akan menepis mana2 pihak yang cuba menggelar Kit Siang sebagai pemimpin Cauvanis. Beliau yang juga merupakan anak didik Kit Siang bagaimanapun tidak menafikan DAP sememangnya sebuah parti yang memperjuangkan Malaysian Malaysia dan beliau tidak menghadapi sebarang masalah untuk melaksanakan dasar tersebut. Ini kerana Melayu, Cina dan India mesti diberi hak kesamarataan jika ingin melihat Malaysia menjadi sebuah Negara yang lebih gemilang.

Zulkifli memberi jaminan jika Lim Kit Siang diangkat sebagai Perdana Menteri, beliau mampu melaksanakan tanggungjawab tersebut lebih baik dari mana2 Pemimpin di Malaysia.

Zulkifli ini sebenarnya seorang Melayu yang memperdagangkan bangsa sendiri. Apakah beliau buta dengan nasib yang menimpa masyarakat Melayu di Pulau Pinang? Jangan katakan Melayu, India, malah India Muslim juga dizalimi Kerajaan DAP. Apa peranan beliau sebagai salah seorang pemimpin Melayu DAP Pulau Pinang dalam menangani isu tersebut? Ternyata tindakan DAP Pulau Pinang sama seperti penjajah yang menguasai sesebuah Negara.

Melayu CinDia berpendapat Zulkifli ini bukan seorang pembela Agama, Bangsa mahupun Negara. Beliau hanya ditugaskan sebagai Balaci DAP dalam menjalankan tugas2 khas bagi memudahkan Visi dan Misi DAP melaksanakan dasar cauvinis tercapai.

Sedarlah wahai Zulkifli dan orang2 Melayu DAP. Kepada pengunjung yang membaca, berilah komen anda dan nyatakan reaksi anda berkenaan orang2 sebegini.


MELAYU CINDIA KELUARKAN SEMULA VIDEO PENGHINAAN ORANG KANAN LIM GUAN ENG, YANG JUGA MERUPAKAN ADUN KOMTAR, NG WEI AIK YANG MENGHINA MASYARAKAT INDIA MUSLIM. INIKAH YANG DIKATAKAN ZULKIFLI MOHD NOR BAHAWA DAP MEMPERJUANGKAN KEADILAN SEMUA BANGSA ??

Post by... Melayu CinDia

4 comments:

Anonymous said...

Muka pun dah macam BERUK..memang layak duduk dalam DAPig.

Ni ler manusia talibarut komunis zaman moden ini. Kalau dia ingat kat Tuhan dia sedar diri, tapi kalau tgk pada muka...sejadah pun dia tak kenal

belalang said...

tenung lama2 muka pakcik zul ni.. beliau adalah diri spesis yg mempunyai kecerdikan tahap "cukup makan".

roman muka dan bentuknya jika beliau seorang pejawat jawatan awam adalah seorg selfish dan tak boleh dipercayai semangat kesetia kawanan, pengampu bodek dan mempunyai keboleh-upayaan menikam belakang sahabat karib.

kalau mengikut hiraki majlis2 atau keramaian org melayu, beliau hanya layak memegang jawatan atau dilantik sebagai ketua cuci pinggan sahaja tak boleh lebih dari itu.

jadi faham2 sahajalah apabila beliau sekia lama berusaha dan masih tidak mendapat peluang maka bukan setakat menjadi pencacai atau balaci kaum pendatang, malahan lebih dari itu seperti sanggup menjual anak-bini utk dijadi amah atau gundik sekali pun.

kalaulah british masih memerintah, HAH! inilah yg menjadi pak mat driver yg berlagak mcm tuan kalau hadir majlis kahwin.. mintak di tabur bunga rampai he..

nuar said...

Tolonglah EN ZULKIFLI NOR tak malukah tuan jadi pengkhianat bangsa.Perjuangan tuan menghancurkan umat Melayu.Tuan Perosak bangsa bersengkokol dengan kaum yang tiada belas kasihan..tiada perasaan...chauvinisme dan berfahaman komunisme.

Anonymous said...

Itulah politik demokrasi... setiap individu berhak menyatakan pendiriannya yang tidak bercanggah dengan perlembagaan... mengapa kiat perlu cerca zulkifli nor ini .... apa mulianya melayu umno dengan melayu dap? melayu dap pun sembahyang dalam masjid & tuhan yang sama dengan melayu umno... dap sekular, umno pun sekular... setaraf saja... janganla tuan besar umno merasa mereke superior dalam segalanya.... hehehe

Powered by Blogger.