Jan 21, 2011

TERKINI - NIK AZIZ DISERANG STROK !!

Khabar angin yang mengatakan bahawa Menteri Besar Kelantan, Nik Aziz Nik Mat diserang strok telah tersebar meluas. Ini dimaklumkan oleh beberapa sumber terdekat MB Kelantan. Persoalannya, sejauh mana kebenaran dakwaan ini? Apakah punca beliau diserang strok?

Gambar ini mungkin telah mengejutkan Mursyidul Am PAS setelah bekas orang kanannya sanggup menjunjung Al Qur'an bersumpah menjadi antara saksi kejadian khalwat dan zina ADUN Selising, Kelantan Ustaz Saiful Bahri. Tidak pernah terlintas di fikiran beliau Ustaz Saidi sanggup melakukan sumpah menjunjung AL QUR'AN walaupun pernah satu ketika dahulu Nik Aziz mahu kes ini ditutup tanpa sebarang penjelasan yang tepat.

Syabas buat barisan pejuang Facebooker, Nadi Rakyat dan blogger Papa Gomo atas pendedahan ini. Ini membuktikan bahawa PAS telah melahirkan pemimpin yang rendah akhlak lagi moralnya, yang selama ini ditujukan mereka kepada pemimpin2 BN.
KLIK DI SINI UNTUK PENJELASAN LEBIH LANJUT MENGENAI ISU INI ...

2 comments:

santauangin said...

Kalau benar lah berita ini hanya Allah sahaja yg tahu apa hikmah disebaliknya. Samada untuk memperbetulkan fahaman nya sekarang atau terus di ambil oleh NYA. Walauapapun perlu di ingatkan apabila seseorg pemimpin tertinggi sesebuah kerajaan tidak dapat menjalankan tugas nya dgn sempurna maka lebih baik di lantik penggantinya walaupun dia masih bernafas. Ini adalah untuk menjaga rakyat dengan lebih sempurna lagi. Masalah ini adakah PAS akan berbuat sepertimana yg di katakan itu.

Kepada Raja Kelantan mereka boleh buat masakan situasi MB mereka, mereka tak boleh buat. Sama lah kedudukan Niky Ajis dgn bekas Sultan Kelantan terdahulu. Bekas Sultan Kelantan terdahulu di anggap uzur dan tidak berupaya nak memerintah negeri jadi sekarang masanya pula Niky Ajis tidak berkeupayaan nak mentadbir negeri Kelantan yg Comel itu.

Sesungguhnya ALLAH Maha Berkuasa.

Anonymous said...

Setuju walaupun saya takut pada santauangin..takut pada semua jenis santau sebab santau hanya boleh berlaku dengan penglibatan Jin dan Syaitan.

Powered by Blogger.