Jan 7, 2011

RAIS YATIM LETAK JAWATAN ??

Seorang rakan Melayu CinDia mendengar ura2 bahawa Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Dato' Seri Utama Dr Rais Yatim hari ini akan mengumumkan perletakan jawatan kerana isu kes rogol beliau yang sedang hangat diperkatakan? Beliau juga dikatakan tidak lagi layak memegang jawatan kabinet kerana isu tersebut telah mencalar maruahnya?

Melayu CinDia bersama OTAI-OTAI BLOGGER akan mendedahkan satu PEMBONGKARAN TERBARU KES ROGOL INI. Pendedahan ini sebagai penentu maruah seorang pemimpin bernama Rais Yatim. Ia juga sebagai penentu samada wajar atau tidak beliau terus kekal berada di dalam barisan kepimpinan Negara. Terus melayari blog Gelombang Rakyat !!

2 comments:

Megat Alam Gempita said...

Teman masih menanti Rais Yatim bersumpah junjung Quran jika semua dakwaan tu tak benar. Tunjukkan keberanian jangan macam AlJuburi yg jatuh tersungkur kerana jambu Indone. Pergi Indone pun masih ketagih lubang kunyit Indone.

Anonymous said...

.. asal "nafi" atau "bersumpah junjung koran" saja terus dah TAK BERSALAH?
.. eheh eheh senangnya mahkamah umno ni...

memang blogger2 umno ni kaki ampu ... mentaliti blogger cap ayam ...hhehehe ... mereka ingat rakyat ari ni otak macam mereka cap ayam jugak ko??

Powered by Blogger.