Jan 17, 2011

PERKASA MENGAKU SABOTAJ UMNO ??

Pembangkang yang sebelum ini seringkali mengaitkan penubuhan PERKASA atas perancangan kotor UMNO kini telah menemui jalan buntu. Usaha bagi menakut2kan pengundi Cina di DUN Tenang terhadap PERKASA dan UMNO telah dibongkar beberapa blog politik pro pembangkang.
Tindakan PAS dan jenteran mereka yang tidak bertangungjawab menyebarkan surat layang kononnya dikeluarkan oleh Pribumi Perkasa. Tindakan PAS ini dilihat sebagai langkah terdesak bagi menarik seberapa ramai pengundi Cina dek kerana ketidakyakinan parti ini terhadap pengundi Melayu yang rata2 masih yakin dengan pentadbiran BN.

Malah, PERKASA sendiri menafikan telah mengeluarkan surat layang sedemikian dan mendesak pihak berkuasa menyiasat bagi mendakwa pengedar yang sememangnya dilihat dari kalangan jentera PAS.

Ta mengapa, bak kata Anwar Ibrahim, rakyat kini tidak lagi bodoh. Pemimpin macam saya sahaja yang bodoh.


Post by... Melayu CinDia

4 comments:

YB Raz said...

pas dah mati kutu hahahaha

Anonymous said...

perkasa yang berlidah biawak....

Megat Alam Gempita said...

Satu lagi produk hampeh tahap jenglot ajaran Parti Ajaran Sesat (PAS) yg kantoi, inilah Isele ajaran guru sesat N.ajis pemegang kunci sorga.

Anonymous said...

tuh pencacai cina dap da menyalak2 mcm anjing kne jubor kat atas tuh....ko bukan melayu x perlu la nak kondem2 kan perkasa...perkasa pembela melayu pendokong perlembagaan..ko pasti ore pas yg berhati busuk lg nak mampos.

Powered by Blogger.