Jan 30, 2011

PAS KALAH - DAP SERANG HADI AWANG !!

DAP dikatakan semakin tidak berpuas hati dengan pakatan sulit Hadi Awang dan kroni2 nya yang dikatakan sebagai punca sebenar kekalahan terus PAS di PRK DUN Tenang. DAP juga mendesak agar Presiden PAS itu menjawab dakwaan bahawa terdapatnya pakatan sulit yang diwar2 kan oleh beberapa sumber menyeru agar UMAT ISLAM di DUN Tenang mengundi BN. Hadi Awang dikatakan semakin menjurus ke arah Kerajaan Perpaduan yang dirancang bagi menjatuhkan DAP dan PKR. Sebelum ini, Hadi Awang berang dengan kenyataan Nik Aziz yang mendakwa PENGUNDI2 ISLAM DI TENANG YANG MENGUNDI BN DILABEL SEBAGAI JAHILIYAH !!

9 comments:

Anonymous said...

kalau takde pakatan sulit pun, mcm la BN tak boleh menang kat Tenang tu .... apa punya bangang benggali murtad yg OKU ..... ingatkan kaki je cacat, ruper2nye otak pun cacat...

TokAyah said...

Kepada penyokong PAS PIS PUS inilah balasan dari ALLAH didunia. Parti yang mempolitikkan agama. Hukuman diakhirat akan menanti........................Jangan mengeluarkan fatwa ikut sedap mulut dan jangan mendoakan yang tidak baik kepada sesama Islam.

Pemerhati said...

i PRU 13 nanti, letaklah calon Melayu sahaja di kawasan majoriti Melayu. Biarkan MCA berentap dgn sesiapa saja di kawasan majoriti Cina.
Nampak sungguh ada pakatan yg jahat di antara MCA, Gerakan, PKR dan DAP utk memenangkan calon bukan Melayu sahaja.
Kalaulah UMNO dan PAS bersatu, boleh mamposlah kaum Cina dan India di Malaysia ini!
Orang Melayu berharap Najib akan bertegas utk kepentingan orang Melayu.

Anonymous said...

Haji Hadi tak ader karisma sebagai pemimpin. Terlalu banyak tohmahan keatas pimpanan beliau. Lebih eloklah dia letak jawatan bersama timbalannya. Saya pun tak pasal pasal menyampah Hj Hadi dan Nasharudin ni.. Muka kedua duanya tak ada aura langsung sebagai pemimpin kalau nak dibandingkan dengan Almarhum Ustaz Fadhil Noor. Jika mereka berdua kekal memimpin PAS alamatnya PAS akan menjadi hampas.

Anonymous said...

macamna benggali murtad tu boleh buat macam2, yang HARAM utk orang Islam pun, kalau benggali tu kata tak haram, TOK GURU PAS pun boleh setuju dgn benggali ni, ikut kata TAK HARAM jugak, habis macamna la ... dah lah benggali tu sesat, lagi menyesatkan, PAS pun turut SESAT juga...termasuk pengikut2nya, jadilah si luncai terjun dgn labu-labunya..

Anonymous said...

Orang Melayu UMNO harus boikot calon dari kaum pendatang ini pada pilihan raya k13 nanti.
Jangan bagi muka pada kaum pendatang ini.
Harap PEKASA akan letak calon pada pilihan raya akan datang jika UMNO tidak bertanding dikawasan Melayu.

Anonymous said...

Jauh beza jika dibandingkan dgn Kepandaian ,kebijaksanaan , kepimpinan , ketokohan dan dalam segala segi dengan Tokoh UMNO Tun Dr Mahathir , Datuk Najib dan lain kepimpinan sebelum Tun Mahathir . Pada UMNO lah kita bangsa Melayu bergantung penuh.
" HIDUP UMNO HIDUP MELAYU "

Melayu Pasir Gudang said...

Salam semua rakan-rakan bloggers mesra kerajaan yang telah berkhidmat di Dun Tenang, semoga allah selamatkan perjalanan pulang kamu sekelian, perjuangan kalian adalah jihad demi kebaikan ummah.Terima kasih kami bloggers anak Johor atas kedatangan sahabat-sahabat semua membantu PRK Tenang moga allah membalas dengan balasan yang lebih baik.Jumpa lagi di PRK Merlimau.

Anonymous said...

betul tu hidup perkasa!

Powered by Blogger.