Jan 28, 2011

NORMALA MAKI IBUNYA UMNO KAFIR !!

Seperti umum ketahui, Ibu kepada calon PAS PRK DUN Tenang Normala merupakan seorang ahli UMNO yang masih aktif dalam membela perjuangan Agama, Bangsa dan Negara. Blogger RBF ada mengesahkan bahawa kajian melalui soalselidik rakan2 rapat yang mengenali Normala ada menyebut satu sifat Normala yang sememangnya wajar digelar seorang anak derhaka kepada Ibunya. Normala dikatakan amat benci dengan tindakan ibu beliau yang masih berdegil dan bertindak keluar dari UMNO sebagai sokongan terhadap beliau. Pelbagai cara digunakan Normala bagi membalas dendam beliau terhadap ibunya, seorang ahli UMNO yang digelar PAS sebagai kafir.

Normala dikatakan telah memberi layanan buruk terhadap ibunya walaupun beliau sekeluarga menginap di sebuah rumah yang sama. Malah, ibu beliau dipaksa melakukan kerja2 rumah seharian termasuklah menghidangkan masakan, membersih pakaian, rumah lebih mengejutkan bilik beliau sendiri. Ini telah disahkan oleh beberapa rakan dan jiran berdekatan rumah beliau.

Tindakan Normala ini jelas menunjukkan beliau seorang pemimpin PAS yang melepaskan dendam kesumat terhadap UMNO ke arah ibunya sendiri.Wajarkah sikap Normala ini menggambarkan beliau seorang Wanita Muslimat yang berakhlak mulia? Kenapa ibunya menjadi mangsa serangan pemberontakan Normala hanya kerana orang yang melahirkan beliau ini seorang ahli UMNO?

Sebagai rujukan, ini merupakan keahlian UMNO Ibu Normala. Semoga perjuangan Ibu Normala diberi hidayah dan diberkati Ilahi.

Nama
Mumini Bt Yahya


No. keahlian UMNO
01117148


Cawangan
Felcra Sekijang


Bahagian
Sekijang


Negeri
Johor


12 comments:

Anonymous said...

he he sumber yang tak boleh dipercayai

Anonymous said...

SMOGA ALLAH MELAKNAT KO YG MENIPU

Panglima Perang Cyber said...

ibu normala ahli umno ko kata menipu?

Anonymous said...

semoga tok guru n.ajis juga kena laknat kerana dia menyokong homeseksual practitioner sebagai pemimpin dia..sebagai perdana menteri..

Anonymous said...

semoga Allah melaknat org yg suka2 tuduh org menipu mcm anon 4.43

Anonymous said...

Salam perpaduan 1Malaysia DUN Tenang;

Pada aku, xheran langsung perkara nie berlaku. Apabila namanyer PAS tidak kira sape pun waima ibu bapa, adik beradik sendiri sekiranya UMNO tetap dikafirkan. Aku ada pengalaman beb..

Atas nama politik menuju ke Putrajaya apa jua boleh dilakukan termasuk memutuskan hubungan persaudaraan sesama islam. Jgnlh kita lakukan perkara nie d'Tenang..

ice said...

kepada anon 3.49 & 4.43 mak lu itam ha..ha..ha..
semoga ponggong jual kt anwar agama letak pada N.ajis

nk komplain tp tulis nick name pon takot bacol bodoh...

kampung guys said...

huhuh kalu ini satu fitnah ,aku harappengendalian blog ini menanggung dosa cikgu normala kalu habis dosa cikgu normala pahala si pengendali blog akan pergi ke cikgu normala,maka si pengedali blog akan jadi muflis

Anonymous said...

Aku doakan semoga Allah memberikan petunjuk nya kepada ahli ahli parti anutan syaitan dan lebih lebih lagi wali syaitan yang bertopengkan agama Islam berjaggut dan berserban dan menjual tiket syurga sesuka hati dia.
Parti anutan syaitan ini di ambang kehancuran nyadan kita akan saksikan nya sendiri.

Amin mudah mudahan Allah swt memberkati negara Malaysia dan ulul amri nya.

Anonymous said...

kalau betulla artikel ini...astafirullah halhazim

kau.bodo said...

org bodoh je percaya!

Shacklesmith said...

org bodo jer pecaye kate blogger nie penipu..

Powered by Blogger.