Jan 8, 2011

MAT SABU JUMPA KARPAL BINCANG ISU LIWAT ANWAR ??

Beberapa blog telah memainkan semula kenyataan yang pernah disampaikan oleh 2 pemimpin Pembangkang yang dahulu tidak menafikan Anwar terlibat dalam skandal liwat. Siapa? Karpal Singh dan Mat Sabu.
Karpal Singh dahulu semasa Anwar memegang jawatan Timbalan Perdana Menteri pernah mendesak pihak bertanggungjawab menyiasat berkenaan isu kes liwat yang menjadi bualan mulut pada ketika itu. Karpal Singh juga menggunakan pengaruhnya melalui ceramah2 DAP bagi menguatkan kenyataannya. Kenyataan kemuncak berlaku setelah Anwar menghentam DAP yang dikatakan sebagai sebuah parti rasis dan tidak mampu menjadi pemimpin bukan sahaja kepada orang Melayu, malah masyarakat Malaysia amnya.

Kenyataan Mat Sabu pada bulan Mac dan Julai 1998 iaitu sebelum Anwar dipecat dari UMNO dan Kerajaan telah menghentam Anwar sebagai seorang yang tidak layak memegang jawatan Perdana Menteri kerana kes liwatnya dan individu yang digelar Musang Berbulu Ayam.

Kini, Karpal Singh diberi pula kepercayaan menjadi Ketua Peguambela bagi kes Anwar. Mat Sabu pula dalam sessi ceramah kini memberi kepercayaan sepenuhnya atas kepimpinan Ahli Parlimen Permatang Pauh ini. Akan tetapi, jika dikaji semula kedua2 pemimpin ini tidak pernah menarik semula kenyataan mereka. Adakah rahsia liwat Anwar ada di tangan mereka.

Melayu CinDia mencabar kedua2nya untuk menarik semula kenyataan mereka satu ketika dulu. Kerana Melayu CinDia percaya, kisah liwat Anwar ada di tangan mereka. Karpal Singh telah menggunakan bukti tersebut sebagai batu loncatan bagi memutarbelitkan kes ini.

Mat Sabu..... Anwar Al Juburi.. Sila kemukakan bukti saudara.Post by... Melayu CinDia

4 comments:

dzimba MMIM said...

Mat Sabu dan Karpal Singh tengah kenyang dan mabuk dengan drama anwar. Sebenarnya ketiga tiga mereka dalah aktor tamil yang hebat.

Anonymous said...

Sivaji The Boss!!!!!!

Anonymous said...

keh keh keh.. dulu Al-juburi, sekarang Anuberahi.

Anonymous said...

Dua-dua dah kena liwat dek... depa pun dah syok ...

Powered by Blogger.