Jan 14, 2011

BUKTI!! - MAHKAMAH SIAR VIDEO LIWAT ANWAR??.





BUKTI Anwar 'meliwat' terbongkar. Inikah yang digelar bakal Pemimpin Negara? Klik 'Read More' untuk meliwat VIDEO PANAS ini.




Video ini membuktikan bahawa ANWAR bukan sahaja tidak mampu 'meliwat' Datuk Seri Najib, malah Menteri Di Jabatan Perdana Menteri, Nazri Aziz sendiri.









13 comments:

Anonymous said...

Pembangkang siapa kah mereka ini?
Pembangkang pada mula nya jumlah mereka ini kecil. Mereka ni selalu menyokong kumpulan2 atau perseorangan seperti penjenayah, perompak, penyangak dan pada yang tak suka undang2 serta kerajaan.

Dari sini mereka (pembangkang) pula mendapat sokongan. Jadi tak hairan lah mereka terikut ikut perangai dan tabiat penyokong mereka. Yang hairan nya sampai bila kah mereka ini di putar belitkan? Fikir2 kan lah.

Mat Benut.

Anonymous said...

rupenye ramai jugak yg sokong gayboy kt malaysia ni..

Anonymous said...

puki mak hg bolej jln la pro umno pengkhianat negara

Anonymous said...

kpd anon 4:31 .badan dah panaih ka? demam kot,kena gigit nyamuk,tu yg ngigau ghayan tu,baik pi chek kat mental hospital.

Anonymous said...

kes pun msih d'siasat lg...tggu je lah settle kes nie dlu baru na tduh mane2 pihak...xtakut fitnah ker??

Anonymous said...

Wah... orang lain cakap fitnah, dia cakap xpa...
Mana punya mazhab.

Kita cakap sbb dah terbukti. Kita cakap sbb yang pertama dulu dah jatuh hukum.

Anonymous said...

aku x bape nk kisah klu hampa ni nk keji org.sbb tu dosa hampa.tapi yg plg aku x thn bila ada org hina ulama.mcm la dia tu bagus sgt.mcm ni ke org islam,hina ulama.mmg x ptut tul.klu apa2 pon depa la tmpt kita nk rujuk.ingatlah kita sume sma islam walau berlainan parti.x yh la nk kutuk lebih2.yg baik kita amik yg buruk kita buang.

Anonymous said...

bukti kepala hotak hg.mna bukti kta anwar liwat.setakat saiful bersumpah belum tntu anwar terbukti bersalah.
contohilah khalifah umar yg menghukum org dgn bukti bkn dgn kata2.

Anonymous said...

anon 8.43..
itu sebab Anwar pun kena bersumpah.. bukan susah pun... bukan haram pun bersumpah..

Anonymous said...

Mangkok ayun anon 8.43, kalau kat orang x apa bila kena muka sahabat baik hang, macam-macam keluar hadis, la sirah sahabat sume ada. awat x pikir apasal anwar x berani bersumpah? hang ni pikir dengan otak ka dengan pungkoq? otak macam ni lah yang boleh berleluasanya labu peram @ skim piramid.

nonbal said...

Kepada anon 8:39, sy bagi contoh kalau budak2 main baling lumpur, kita jgn join nanti kena lumpur juga. Jadi kalau orng main politik ada cerca mencerca, kita jangan sertai nanti kita juga kena cerca. Begitulah kalu ulamak main politik akan terkena tempiasnya, tambahan pula ulamak tersebut pun tumpang sekaki memaki dan mencerca, jadi jangan salahkan orang kalau diapun kena cerca. Sebab tulah ulama dulu-dulu tak main politik, kalau yang masuk politik tu maknanya bukan ulamak. ulamak dulu tidak bernafsu nak merampas kuasa dan gila kuasa macam sekarang ni.

Anonymous said...

Errr... kita ni tengah bercakap pasal ulamak sesat yang tengah sakit nak mampus tu ke? Yang senantiasa bagi hujah2 mengarut dan tak habis-habis mengkafirkan sesama islam tapi dok jilat pungkoq kafir harbi tu? Okay, saya sokong kalau kerajaan 'ISA'kan dia kerana menyebar ajaran sesat...

Anonymous said...

Kekadang atas ddunia ni pun Alah swt nak tunjuk untuk kita jadi pendoman. Tetapi kita banyak menggunakan nafsu dari akal. Aku ambil contoh kisah-kisah ibadah Haji. Knp terjadi orang yang uzur bila tiba di Mekah menjadi sihat dan mudah menunaikan rukun yang kelima dan kekadang orang yang sihat walafiat tetiba sakit/tidak berdaya menyempurnakan ibadat haji? Sebagai contoh seorang yang dikatakan tok guru yang terpaksa berkerusi roda di Mekah sedangkan ketika berada ditanahair sihat je. Bukankah kifarat itu adalah untuk kita insaf dan bertaubat atas kesalahan yang kita lakukan sesama makhluk atau kepada Allah swt? Fikirkan lah dengan akal dan bukan nafsu....WALLAHUALAM

Powered by Blogger.