Jan 19, 2011

ANWAR PEMBUNUH SEBENAR BENG HOCK ??





Melayu CinDia amart tertarik dengan ucapan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengenai kes kematian Teoh Beng Hock. Kematian misteri beliau telah menyebabkan ramai masyarakat membuat andaian tanpa usul periksa. Semua ini akibat diracuni penipuan Pembangkang. Hari ini, PM kita bercerita mengenai Beng Hock. Amaran keras beliau menyebabkan Pembangkang kecut teloq dan diam membisu, terpaksa menunggu beberapa minggu untuk memikirkan jawapan balas PM.



Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Abdul Razak hari ini mengulangi komitmennya untuk merungkai misteri di sebalik kematian Teoh Beng Hock ketika berucap kepada masyarakat Cina di Tenang.

"Kita juga mahu tahu kebenaran dan apa yang sebenarnya berlaku kepadanya. Jangan politikkan isu ini. Kita ada cara untuk mengetaui kebenaran. Kita tidak akan lindungi sesiapa. Ini ikrar kerajaan. Hasrat kita pun sama dalam kes Teoh Beng Hock. Ini (pilihan raya kecil) lebih besar daripada Teoh Beng Hock, ini adalah mengenai masa depan Malaysia, masa depan semua kita, masa depan generasi kita. Jangan perjudikan masa depan kita. Pembangkang tidak boleh mentadbir negara ini,” kata Najib dengan berkobar-kabar sambil disambut tepukan gemuruh.

"PAS ada cita-cita mahu negara Islam ala PAS, dan DAP nak negara sekular. Mereka main mata, nak kalahkan BN... Mereka tidak boleh bersama, mereka main sandiwara politik. Kerjasama mereka rapuh. Jangan cakap pasal kabinet, bayangnya pun tak boleh sebab takut nak bagi jawatan tertentu, (dan) tak ada persefahaman," katanya.

5 comments:

Tenang Lautan Biru said...

Mohon promosikan blog kami untuk PRK Tenang.

http://tenangprk.blogspot.com/

Terima kasih.

Jeffry said...

ANUWAR DEMAM MALARIA TAPIOKA..KARPAL DEMAM TAK KEBAH BROO! KEHKEHKEHKEH

Anonymous said...

Kalau pelingkup rakyat berkuasa little nicky akan jadi menteri wahyu dan fatwa songsang merangkap paderi khatolik yang bolih buat confession atau pengampunan, baru lah middle malaysia kalau tak nanti dewa juboq dan bapak komunis akan beri isyarat middle finger dan hantar ronnie liur untuk berikan fatwa arak kat wali syaitan tu.
take beer .....

Anonymous said...

Aku percaya 100% kes Beng Hock ada kena mengena ngan DAP. Ini semua mainan politik mereka untuk menutup kesalahan mereka. Aku sokong 100% agar ianya di siasat.

Mereka hanya mainkan sentimen, mereka sedar sekiranya ianya dapat diselongkar maka habislah nyawa politik mereka. Bantuan DAP,PKR,PAS terhadap beng hock hanyalah tipu muslihat semata-mata. Mereka sedar sebenarnya, tetapi permainan harus diteruskan.

Pada saat dan ketika ini mereka hanya berlegar2 di atas papan, tunggu masa untuk CHECKMATE!.

medan said...

calon bn 4 isteri?????


mala dinodai.?????????????

pilih 1 antara dua

dan-teslamarin.blogspot.com

Powered by Blogger.