Jan 12, 2011

ALLAH IS A PIG - PEMINAT NAMEWEE MESTI DIDAKWA!!





Melayu CinDia sekali lagi mendesak agar facebooker bernama EVAN RAVEN. yang juga merupakan peminat Namewee tampil ke depan dan memohon maaf secara terbuka kepada kesemua umat Islam di dunia. Beliau bersikap kurang ajar dan biadap menghina Allah dengan gelaran 'BABI'. Astagfirirullahal 'Azim. Melayu CinDia pasti, beliau merupakan seorang warganegara Malaysia yang tidak menggunakan nama pena sebenar di facebook beliau. Ayuh bloggers, facebooker dan rakyat Malaysia, kita nyahkan Facebooker bernama EVAN RAVEN.

4 comments:

Anonymous said...

KITA TUNGGU APA KERISMUDIN AKAN BUAT.

Anonymous said...

percaya atau tidak, kerismudin tk buat aper2...dia jaga telur dia saje..

Anonymous said...

Betul ke rakyat malaysia? kenapa bila i check kat facebook, page evan raven tak sama dengan page org yang hentam islam tu?

Anonymous said...

Fuuiii.. Marah memang maraah ni..Tapi tak payah la layan dgn puak2 ni. Allah dah kata "Adakah sama orang buta dengan yang melihat? - Al An'am:50"

Allah dah bagi tahu dah. Zaman Nabi Musa lagi dah ada orang macam ni. Rujuk ayat - An Nisaa:153
"Ahli Kitab meminta kepadamu agar kamu menurunkan kepada mereka sebuah Kitab dari langit. Maka sesungguhnya mereka telah meminta kepada Musa yang lebih besar dari itu. Mereka berkata: "Perlihatkanlah Allah kepada kami dengan nyata." Maka mereka disambar petir karena kezalimannya, dan mereka menyembah anak sapi, sesudah datang kepada mereka bukti-bukti yang nyata, lalu Kami maafkan (mereka) dari yang demikian. Dan telah Kami berikan kepada Musa keterangan yang nyata."

Yang pasal dia mintak Allah penampor dia tu,
Rujuk An Nahl:1 "Telah pasti datangnya ketetapan Allah maka janganlah kamu meminta agar disegerakan (datang) nya. Maha Suci Allah dan Maha Tinggi dari apa yang mereka persekutukan."

Semoga Allah memberikan keampunan & ketakwaan kepada kita semua

Powered by Blogger.