Jan 1, 2011

ADUN SELISING - AZMY AWANG KELANA DIUGUT BUNUH !!

Ini berita yang baru Melayu CinDia baru terima. Facebooker terkenal, Azmy Awang Kelana telah diugut bunuh oleh seorang Gangster upahan ADUN Selising, Ustaz Saiful Bahrain yang telah didedahkan dengan kes Khalwat dan Zina melibatkan ADUN PAS tersebut. Azmy Awang Kelana telahpun membuat laporan polis mengenai ugutan tersebut.
Tindakan ugutan sebegini menguatkan lagi bukti bahawa sememangnya isu ini ada kebenarannya. ADUN Selising kelihatan panik sehingga terpaksa mengupah Gangster2 tersebut mengasari dan mengugut pihak yang terlibat dalam pembongkaran ini.

Melayu CinDia agak terkejut dengan tindakan seorang pemimpin PAS yang kononnya berprinsipkan Agama akan tetapi telah terlibat dengan aktiviti2 gangster yang ternyata salah di sisi Agama. Tak mengapa, rakyat menilai semua ini.

Insyaallah, pembongkaran mengenai isu ini akan tetap diteruskan walaupun dikenakan pelbagai ugutan. Kerana kita tidak akan membiarkan PAS terus menggunakan Islam sebagai wadah perjuangan, akan tetapi melahirkan pemimpin2 yang rendah moral, seperti yang didakwa PAS terhadap UMNO.

Teruskan Azmy Awang Kelana...Post by... Melayu CinDia

3 comments:

Wake UP! said...

Oh main kasar ya. Saudara Azmy Awang wajar membuat laporan polis diatas ugutan bunuh itu.

Anonymous said...

pas pis pus dah makin terdedah.........HUDUD KONON...KAPALA HOTAK DIA.

pak de mat said...

oloh.. sssoho sangat sep2 sg petai tuh.. nakut nok mapuh. anak beranak pak cu mail tak dok hok biso.

Powered by Blogger.