Dec 4, 2010

UNCLE SEEKERS DAHAGAKAN SEKS !!





Sebelum ini, Melayu CinDia selalu juga mengikuti perkembangan mengenai kisah 'percintaan' Uncle Seekers bersama bekas Permaisuri Agong, Siti Aishah. Pada mulanya, Melayu CinDia tidak berminat untuk memaparkan kisah tersebut kerana menganggap Uncle ini sudah sewel. Tetapi, melihat respons yang diberikan Siti Aishah, maka Melayu CinDia dedahkan hal ini. Benarkah Siti Aisyah membalas cinta Uncle Seekers?




Nampaknya tidak. Bekas Permaisuri Agong, Siti Aishah Abdul Rahman hari ini memfailkan saman terhadap pakar paranormal, Syed Abdullah Hussein Al-Attas atau lebih dikenali sebagai Uncle Seekers kerana telah bertindak melanggar maklumat sulit baginda.

Siti Aishah yang juga sebagai plaintif turut memfailkan saman ke atas bapa kepada Syed Abdullah iaitu Syed Hussein Al-Attas yang merupakan defendan kedua. Berikutan itu, tarikh pendengaran interparte ditetapkan pada 22 Disember ini di Temerloh, Pahang.

Dalam saman tersebut, Siti Aishah memohon perintah injuksi bagi melarang defendan pertama, Syed Abdullah dan defendan kedua, Syed Hussein untuk tidak mendedahkan sama ada secara lisan atau dalam blog-blog, surat khabar atau wakil-wakil mereka sebarang maklumat mengenai plaintif.

Hmmm....



Post by... Melayu CinDia

10 comments:

Anonymous said...

elok sangat dibawa manusia ini(kalau masih logik dipanggil manusia)kemakhamah.
tak siapa nak marah jika puan aishah nak mendirikan rumah tangga...bukan satu kesalahan malah itu ada tuntutan ugama.
beliau ada perasaan keinginan untuk berkeluarga.
yang kita marah adalah tindakan malaun sekeluarga ini menyiarkan kisah hubungan dan gambar2 puan aishah dalam blog.
tak sepatut buat macam itu.
sungguh biadap dan kurang ajar.

Megat Alam Gempita said...

seks seekers!

blogenstarz said...

Salam.
Puan Aishah pun satu.Jangan lah terlalu ikutkan jiwa yang muda.
Jagalah STATUS anda..
Jagalah MARUAH MELAYU ANDA...
Jagalah KEDUDUKAN ANDA SEBELUM INI!
Janganlah jadi barangan LELONG !

Tepok sebelah tangan takkan berbunyi !
INGAT SEBELUM KENA !!!!!!

Anonymous said...

stakat pkcik seekers..ap ad,antoo byk..ahahah

Datuk said...

kah kah kah .. uncle neh bela antoo ke ..

Anonymous said...

bukan bela hantu...tapi diri dia yang hantu...sialll
bapak nya tu penulis upahan...setiap kali ada pru akan terbitlah buku memburukan sesaorang kerana telah dibayar..
tak der beza dengar pelacur..
penulis pelacur nihhh.

salwa arifin said...

suke mengaibkn org..ntah ape2 ntah...

Strep AkiEra said...

saman atas kesalahan melanggar maklumat sulit? maksudnya, pic2 dalam blog tu sumenya benar la ea?

Anonymous said...

Hairan sungguh ada juga orang sekarang masih percaya kepada orang saperti itu tambahan orang yang berkedudukan tinggi.

Anonymous said...

Kata dpd keturunan Nabi....
Pak Sheikh dah jadi Pak SEX

Powered by Blogger.