Dec 16, 2010

SYED HUSIN ALI MENGAKU PKR PARTI GAY ??

"Sebenarnya Parti KeADILan menyerupai parti pelangi (rainbow party)."


Sedang membelek2 surat khabar, terkejut membaca kenyataan bekas Timbalan Presiden PKR, Senator Dr. Syed Husin Ali seperti di atas. Setelah saya search parti pelangi ini, ianya merupakan lambang sebuah pertubuhan gay. Yeke?
Dr. Syed Husin Ali sewajarnya berhati2 apabila memberi perumpamaan. Selain itu, beliau juga mendakwa hampi kesemua pemimpin PKR mempunyai ideolongi yang berbeza dalam memperjuangkan parti tersebut. Oh... Patutlah PKR ini semakin bercelaru. Masing2 tidak meletakkan asas perjuangan yang sama. Tak bersatulah. Sebab tu lah seorang demi seorang pemimpin PKR keluar parti.

Syed Husin Ali juga sekali lagi mengingatkan ahli2 PKR agar menanam azam untuk membalas dendam terhadap UMNO yang kejam terhadap Anwar Ibrahim satu ketika dahulu. Apa lagi yang kejamnya Dr. Syed. Anwar sekarang bebas cari rezeki. Sampai ke US dia boleh pergi. Merata dunia. Ada Kerajaan sekat? Ni kalau sudah sampai menghina Kerajaan kita desak suruh sekat, baru tahu.

Dr. Syed ini sebenarnya ditendang dari PKR. Beliau sendiri tiada asas perjuangan. Reformis terkenal, Jamil Kucing sendiri menghina beliau yang dikatanya tidak pernah bersyukur kerana mendapat jawatan Senator setelah bersama PKR. Kalau nak harapkan Parti Rakyat Malaysia (PRM), sampai ke sudah tak dapat. Lepas tu, dihina pula bekas2 reformis yang berjuang nak mati mempertahankan jaguh gay Malaysia, Anwar Ibrahim. Betul tak Jamil Kucing?

Jamil Kucing sebelum ini menyerang Dr. Syed Husin Ali setelah tokoh ini menghinan bekas2 Reformis yang keluar dari PKR.Post by... Melayu CinDia

1 comments:

Anonymous said...

Sah..ini bisikan setan. Aku baca Surah An-Nas tadi sebelum baca.Jadi tak terpengaroh lah aku degn bisikan setan.

"Aku berlindung dengan Rabb Manusia, Raja Manusia dan Tuhan manusia dari bisikan setan yg setelah membisik kedalam hati manusia keluar..bisikan setan yg selalu membisik kedalam hati manusia..setan dikalangan jin dan setan manusia."

Powered by Blogger.