Dec 25, 2010

RONNIE LIU KEMPEN GAGASAN 1KOMUNIS !!

Ronnie Liu yang merupakan tulang belakang pengharaman logo 1Malaysia dipamerkan di mana2 premis atau pengiklanan di Negeri Selangor telah mula merancakkan kembali semangan 1Komunis dengan mengedar risalah Selangor Shines. Kempen secara halus ini jika dikaji semula menaikkan semangat Komunis yang menjadi asas perjuangan DAP secara tak langsung.
Jika inilah semangat yang hendak dipupuk, Selangor berada dalam keadaan kritikal. Semangat 1Malaysia yang dilancarkan Perdana Menteri dipijak begitu sahaja walhal ianya adalah semangat perpaduan kaum yang mesti dipupuk di kalangan rakyat Malaysia berpayungkan Perlembagaan Negara.

Ronnie Liu sengaja menaikkan semula populariti dengan mengadakan kempen sebegini agar DAP memberi semula kepercayaan kepada beliau setelah tewas ke tangan Teresa Kok bagi jawatan Pengerusi DAP Negeri Selangor.

DAP memandang usaha Ronnie Liu ini mampu membersihkan kembali imejnya di dalam DAP dengan merancakkan kempen Selangor Shines yang merupakan satu kempen Pro Komunis secara halus.

Jika dibiarkan, adakah lanskap Politik Selangor bakal dimonopoli Cina Komunis? Nauzubillah. BN Selangor mesti bangkit. Tiada masa lagi untuk mengejar politik peribadi. Ayuh bersatu. Tentang dan rampas semula BN pada PRU 13.Post by... Melayu CinDia

0 comments:

Powered by Blogger.