Dec 9, 2010

MANUSIA BODOH GELAR KETUANAN MELAYU AHLI SIHIR !!

Sedang Raja-Raja Melayu menempelak pihak yang mempersoal Ketuanan Melayu, masih ada Pemimpin PKR menyalak menderhaka titah tersebut. Insan yang dimaksudkan itu adalah Presiden Kelab Penyokong Menteri Besar Selangor, Khairul Anuar Othman. (gambar di atas). Balaci Khalid Gagap ini menyeru kesemua rakyat Malaysia menolaj Ketuanan Melayu yang digelar beliau seperti Tukang Sihir Penghembus Slogan Palsu.
Menurut beliau, Ketuanan Melayu digunakan sesetengah pihak bagi meraih sokongan pengundi Melayu pada PRU 13. Beliau juga menghina kaum Melayu dengan mendakwa Ketuanan Melayu yang merujuk kepada Kedaulatan Raja-Raja Melayu akan menjadikan bangsa Melayu bermentaliti rendah dan hidup dalam nostalgia zaman silam Melayu yang penuh dengan mitos semata-mata.

Beliau yang juga merupakan calon Ketua PKR Cabang Kapar turut menghina golongan yang mempertahankan Ketuanan Melayu sebagai sebagai tidak berjiwa dinamis dan mewujudkan kekangan tertentu pihak atasan. Siapa pihak atasan Ketuanan Melayu? Raja-Raja Melayu. Sekali lagi saya highlight, Beliau mendesak agar rakyat menolak Ketuanan Melayu yang beliau gelarkan umpama Tukang Sihir Penghembus Slogan Palsu.

Khairul Anuar memang manusia yang biadap terhadap Raja-Raja Melayu. Sangat menyedihkan apabila seorang yang berbangsa Melayu menghina Raja-Raja Melayu. Kenyataan Khairul Anuar ini membuktikan bahawa PKR sememangnya sedang berusaha menghapuskan Sistem Raja Berpelembagaan yang sedia ada. Beliau dengan bongkak menghina Kedaulatan Raja2 Melayu yang kini murka kepada mana2 pihak yang cuba memperlekeh Ketuanan Melayu.

Saya mewakili seluruh Rakyat Malaysia mendesak agar Khairul Anuar meminta maaf secara terbuka kepada Raja-Raja Melayu atas keterlanjuran kata2 kesat beliau.


ps : Khairul Anuar Othman adalah pencacai najis Khalid Gagap.Post by... Melayu CinDia

5 comments:

Gerakan Timur said...

Sialan!!!

Mmg dasar yahudi mabuk!!!

pinjam post bro... nak kasi rakyat tau...

Anonymous said...

Memang...bo..bo..bo..doh... (nada gagap). ha ha ha.

islamic neutron said...

Dahsyat betul mamat ni. Memang leh jadi rakyat derhaka

Memang patut pun raja berpelembagaan itu dihapuskan...

Rileks jangan tahan saya dalam ISA pulak..

Tetapi digantikan dengan SISTEM PEMERINTAHAN BERAJA.

Sistem Raja Berpelembagaan tolak dan ganti dengan Sistem Pemerintahan Beraja

Sistem Pemerintahan Rakyat @ Sistem Demokrasi Berparlimen dipinda.

Siapa yang derhaka sebenarnya apabila mereka iaitu rakyat dan pemimpin yang tidak mahu bernaung dibawah pemerintahan raja?

Semuanya sibuk mengangkat rakyat menjadi pemimpin walhal latar belakang mereka belum tentu membolehkan mereka menjadi pemimpin.

Daulat Tuanku...

Jangan lah pula bagai meludah ke langit akhirnya jatuh ke muka sendiri jua.

Anonymous said...

butuh la...

aku penah tgk mamat ni dalam paper sinar (paper yg sapu bersih)...gile glemer..siap letak biodata nak jadi calon..walhal kat kapar,org benci nak mampus kat dia...ada hati nak persoalkan ketuanan melayu...puiii!!!..

Anonymous said...

boleh tak kalau aku nak bunuh mamat ni? Bukan apa.. kalau ada kat muka bumi ni pon bukan menyumbang kepada kemakmuran Malaysia.. Boleh Tak?

Powered by Blogger.