Dec 5, 2010

DRAMA SONGSANG SEORANG PELIWAT !!

Ini realiti yang berlaku terhadap seorang yang digelar 'Anu Gerah Tuhan', Anwar Ibrahim. Pengerusi BN, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak dengan nada sinis menempelak Anwar yang kononnya berjuang demi kepentingan rakyat.

Anwar sememangnya dikenali rakan2 rapat sebagai seorang yang bijak mengaplikasi drama politik mengikut situasi tertentu demi mengaut kuasa dan seterusnya mencapai hasrat untuk menjadi Perdana Menteri.Kisah ini telahpun didedahkan oleh beberapa rakan karib Anwar yang telah meninggalkan perjuangan PKR seperti YB. Zulkifli Nordin, Dr. Chandra Muzaffar, Ruslan Kassim dan beberapa individu yang kesal dengan penipuan demi penipuan yang dilakukan Ketua Pembangkang tersebut.

Datuk Seri Najib ketika berucap di Konvensyen BN di Wisma MCA mengingatkan kesemua komponen BN agar berwaspada dengan strategi kotor PKR pimpinan Anwar yang sentiasa berdendam dan akan memastikan BN terkubur dengan apa cara sekalipun.

Sambil menggelar PKR sebagai Parti Keluar Ramai2, Perdana Menteri itu memberi amaran kepada anggota BN agar tidak leka dan terus bekerja keras dalam memastikan BN terus mencapai kemenangan dengan cemerlang pada PRU akan datang.

Melayu CinDia turut menyahut seruan Datuk Seri Najib dan mengingatkan kesemua rakan2 komponen BN agar sentiasa berganding bahu, di bawah Perlembagaan Negara, demi mencapai misi BN yang membela rakyat Malaysia.


Post by... Melayu CinDia

1 comments:

Anonymous said...

Hahhhaaa!!! Najib pun Anugerah Tuhan untuk tibai Altantuya!!!
Drama lagi teruk double songsang!!!

Powered by Blogger.