Dec 11, 2010

DEDAH !! -KHALID GAGAP PERNAH T'LIBAT KES ROGOL ??

Jika sebelum ini kita dikhabarkan dengan Kelantan sebuah Negeri yang memecah rekod kes HIV tertinggi di Malaysia, kini sebuah Negeri kebanggaan Pakatan Pembangkang dicemari dengan rekod kes rogol tertinggi di Negara kita. Negeri mana? Selangor. Negeri Khalid Gagap.
Setakat Januari hingga Ogos 2010, Selangor mencatat jumlah kes sebanyak 456 mengatasi Negeri2 lain. Kes rogol ini merangkumi sumbang mahram dan pencabulan seksual. Sebelum ini, Penasihat Ekonomi Selangor, Anwar Ibrahim berulangkali menjaja Negeri ini ke seluruh Negara mengenai kemajuan Kerajaan Selangor yang dicatat kononnya sebuah Negeri yang paling stabil berbanding Negeri2 di bawah Kerajaan BN.

Apakah usaha yang diketengahkan Kerajaan Pakatan Selangor dalam menangani kes2 sebegini? Setelah 3 tahun memerintah, ternyata Kerajaan Negeri bukan sahaja gagal mengawal, malah membiarkan kes2 jenayah terus berleluasa di Negeri tersebut.

Di mana fungsi Exco Agama Selangor? Tindakan Kerajaan Negeri yang tidak habis2 memfokuskan isu politik menyebabkan Negeri Selangor terus terabai. Ini merupakan satu rekod yang amat memalukan terutamanya Selangor merupakan antara Negeri yang akan mencapai rekod Negeri Maju.

Ini merupakan akibat dari sikap pemimpin Kerajaan Negeri yang dok sibuk mengejar kerasukan berpolitik dan menyeleweng hasil Negeri Selangor. Sehinggakan leka dan membiarkan unsur2 jenayah terus berleluasa di Negeri ini.Post by... Melayu CinDia


8 comments:

Anonymous said...

MANA TIDAKNYA, DI SELANGOR , APA YANG TAK KENA ROGOL

SAMPAI LOMBONG PASIR PUN KENA ROGOL ...

ALahaI sI LunCAi said...

EH.. HASSAN ALI HIDUP LAGI KE ? INGATKAN DAH MATI..

Anonymous said...

Jangan lah Hassan Ali tu tengah dok fikir nak keluar parti ke dak yg elok mati khalid gagap bukan Hassan Ali.

Hahn said...

Jangan ganggu Hassan Ali dia tengah memikir berat soal teknikal tu. Mengapa gaji dan elaun tak keluar keluar lagi di ATM?

Tadi tekan tak keluar....

Mungkin kena call bank Isnin nanti. Itu yang penting di buat nanti pagi pagi Isnin.

Pemuda TG said...

Tekan tekan tekan...tak keluar....yg keluar resit kosong je... hampeh.
poket ku kosong...siap ada lubang lagi...

gian burit said...

Tekan Hassan Ali tekan jangan tak tekan nanti melepas tekan macam yb pas tengah dok tekan bini org dalam koch keretaapi.

Anonymous said...

Tmpt aku AMAN PERDANA Klang dah dekat 2 tahun mintak kelulusan buat surau,tapi asal pegi je ofis JAIS, katanya EXCO Negeri tak sain lagi.. Patut jawatan tu kasi kat USATT RONI LEU jer..

Wong Pencen said...

Gelombang Rakyat ke gelombang FITNAH?

Powered by Blogger.