Dec 13, 2010

DAP BERANG DIPAKSA SEMBAH SULTAN ??

Gambar ini telah ditangkap ketika Majlis Penganugerahan Pingat Kebesaran Selangor. Hanya seorang wakil Kerajaan Negeri iaitu Speaker Dewan Undangan Negeri Selangor, YB. Teng Chang Kim yang mendapat pingat dari Sultan Selangor membawa gelaran Datuk. Apa yang berlaku semasa Majlis ini amat memalukan PKR dan DAP sendiri yang sebelum ini menempelak Ketuanan Melayu yang membawa maksud Kedaulatan Raja2 Melayu.
Kelihatan beberapa ADUN DAP seolah2 dipaksa menyembah Sultan Selangor yang sedikit sebanyak menggadaikan maruah dan perjuangan parti tersebut. Ada suara2 sumbang membuat penjelasan bahawa ADUN2 DAP telah dipaksa untuk menyembah Sultan Selangor sebagai tanda hormat terhadap Institusi Raja2 Melayu.

Beberapa ADUN DAP Selangor yang sebelum ini lantang menentang sebarang usaha mempertahan Ketuanan Melayu terpaksa akur dengan etika yang ditetapkan. Ada maklumat yang diterima bahawa ada sebialangan ADUN DAP tidak hadir pada Majlis ini kerana tidak dapat menerima etika Raja2 Melayu yang mesti dilakukan seperti mengangkat tangan sebagai tanda hormat kebesaran Di Raja.

Tapi Melayu CinDia mengucapkan SYABAS buat DAP Selangor yang menerima etika tersebut. Kadang kala terfikir juga, apakah DAP Selangor kini telah mengubah pendirian bahawa Ketuanan Melayu akan terus dipertahankan? Huh.. Mengamuk lah Lim Kit Siang. Anwar? Tetap bergelar Raja Pengkhianat Bangsa.


Aik... YB. Eli tengah buat apa tu?


ps : Syabas Dr. Hasan Ali. Akhirnya YB. muncul juga. Rindu pula pada YB.Post by... Melayu CinDia

8 comments:

Pemuda TG said...

Nah amibik ko..Dapig. Baru ko kenal Ketuanan Melayu....

Daulat Tuanku !

SiamangBukit said...

DAPig ingat nak pakai macam cerita Justice Pao.

Jeffry said...

SLM BRO..DIORANG IKTIRAF KETUANAN KOMUNIS JEK BRO HUHUHU

Anonymous said...

ok tu.. lim guang eng mane ada dpt dato pun .. sama gak ngan kit siang..

Kay Du Lac said...

Geng ni tak boleh bagi can. Memang kena ajaq skit. Tapi yang frust tu ada plak Melayu yang dok sokong depa. Maklumla, khalifah...

Anonymous said...

picture of [url=http://www.reddit.com/r/reddit.com/comments/crn1t/hilary_duff_is_far_too_sexy/] nude pics[/url] fre naked pictures .

Anonymous said...

footage of [url=http://centralohioent.net/2011/11/best-stars-that-have-sat-naked/] nude pics[/url] celebrity naked .

Anonymous said...

portraits of [url=http://nudecelebrities.insanejournal.com/] nude pictures[/url] Nude woman .

Powered by Blogger.