Dec 10, 2010

ANWAR RASMI KELAB GAY MALAYSIA??





Kelab Gay Malaysia? Siapa yang mengikhtiraf Kelab ini. Siap tubuhkan Kelab. Persoalannya, siapa sebenarnya tulang belakang penubuhan Kelab ini. Dipercayai Kelab Gay ini ditubuhkan pada tahun 2008, selepas kemenangan Gabungan DAP, PKR dan PAS.

Melayu CinDia mengesan gambar ini ketika melayari Facebook. Terdapat individu yang tidak dikenali giat mempromosi Kelab ini dengan mempromosi logo di atas.




Adakah benar dakwaan sesetengah pihak bahawa pengaruh Anwar menyebabkan penubuhan Kelab ini? Penubuhan Kelab ini juga dicemari dengan logo Kerajaan Persekutuan yang kononnya menyokong usaha penubuhan Kerajaan Baru 16 September.

Mampus lah semua tu. Tapi budaya songsang mesti ditangani. Kerajaan sewajarnya bertindak dengan lebih tegas bagi membentung budaya kotor ini.

Statistik menunjukkan bahawa budaya songsang kini kian meningkat dari tahun ke tahun. Apa peranan Kerajaan? Takkan hendak biarkan budaya sebegini terus tercemar. Permasalahan ini amat serius.

ps : Tunggu Anwar jawab mengenai isu Gay di Malaysia.. Boleh Datuk Seri?


Post by... Melayu CinDia

5 comments:

Anonymous said...

maamat gay tua tak layak dipanggil datuk seri. dia hanya layak di panggil BRADER ANWAR BIN IBRAHIM. since dia suka di panggil DSAI, AI apa kata kita resmikan nama brader tu. BABI..lebih sesuai dengan sifat dia tu..

Anonymous said...

Bro, nak cop mamat tua ni gay pun tak leh jugak pasal dengan betina pun dia balun! BABI 2 ALAM ok tak?

Kay Du Lac said...

Banyak benda dalam resume si Anwar ni. Sekarang terkenal dengan tama timangan General/Diktotor Anwar.

Sekarang nak jadi Presiden kelab gay plak ke? Sebab dah tau tak dapat nak jadi PM kot?

Dapat jadi Presiden Kelab Gay pun jadi laa...

Tangga Langit said...

SALAM,

BLOG ANDA MEMANG SUMBER MANTAP. OLEH ITU, SY MOHON SUPAYA BLOG SAYA DI LINK KEPADA BLOG LIST ANDA.
TQ.

Anonymous said...

Anon 12:13pm..

Betul la cakap lu Bro. Wa lupa lak. Mamat gay tua kutuk tu memang dua alam. bukan takat betina, anak dara orang, bini orang, pelacur, anak teruna orang, bini kawan dia, sehinggakan pempuan tu berlaki 2. dan kak jijah bermadu 2. hei manusia apalah si pencacai yahudi dan gay tua kutuk ni. mampos tak nak. tapi aku rasa memang tuhan nak panjangkan lagi umur dia supaya dia sempat bertaubat. kalau mati camtu jer mana ada thrill. kasi dia lama sikit hidup dan lama dia sakit sebelum dia mampos. biar rasakan..hehehe..so panggilan BABI 2 ALAM memang leeerr sesuaiii you..awww

Powered by Blogger.