Dec 23, 2010

ANWAR MENGAMUK PAS KEDAH JULANG TUN MAHATHIR !!





Melayu CinDia nak berkongsi gambar yang sempat ditangkap di muka hadapan akhbar Haprak Daily. Jika dahulu, orang inilah yang digelar sebagai Mahafir'aun. Orang ini digelar Yahudi. Orang ini dilihat akan menghancurkan Negara.




Akan tetapi, pada tarikh 13 Disember, manusia yang digelar Mahafir'aun ini telah diberi penghormatan Kerajaan Kedah. Kerajaan PAS Kedah telah perkenan menganugerahkan Tun Mahathir sebagai Permanent LIFE PATRON and 1st Insaniah bersempena dengan Persidangan Antarabangsa Kewangan dan Ekonomi Islam.

Aik? Kenapa Tun Mahathir pula yang diberi pengikhtirafan sebegitu rupa? Dalam PAS, berapa ramai tokoh2 Islam yang dicanang 1 Dunia kononnya mampu memberi kekuatan kepada Islam dari semua aspek. Anwar Ibrahim. Bukankah Raja Liwat ini juga pernah dijulang PAS sebagai tokoh ekonomi Islam. Kenapa Tun Mahathir juga yang dipilih menerima anugerah ini?

Ternyata PAS sebenarnya mengakui, hanya tokoh yang lain dari UMNO sahaja yang banyak berjasa dan wajar diberi penghormatan. Terutamanya melibatkan Ekonomi Islam. Bukan gitu Ustaz Azizan? Kesian Nik Aziz. Jangan koma balik kat hospital sudah.. Celako Celako Celako.... Anwar Ibrahim ?? Hahahahaha...

TQ PAS Kedah..Tun Mahathir Pahlawan Islam dan Melayu...


Post by... Melayu CinDia.

6 comments:

blogenstarz said...

JANGAN LUPA.........
Lee Kuan Yew pun sanggup pakai songkok untuk pancing undi.....
Hahhhhh.... anugrah kepada Mahathir hanyalah gimik untuk rakyat kedah.......
Beringat sebelum langgar ayam dibaling....

Anonymous said...

Tun Mahathir....cukup2 bijak untuk mengenalpasti ciri2 seorang yang tengah 'alihkan' perhatian....dan sewaktu dengan nya....

meski pun beliau pernah tersilap 'memandang' Anwar yang melayu...berpendidikan 'sastera melayu'...dan sewaktu dengan nya....(walhal lagi 'barat' daripada 'barat'...)

tapi beliau tetap konsisten dengan pendirian beliau....tidak sama sekali 'bersekongkol' dengan apa2 yang akan mengugat perlembagaan negara.....(sampaikan...musuh2...termasuk ejen2 Israel...konsisten nak 'singkirkan' beliau....)

semoga beliau sentiasa di dalam lindunganNya...

wallahu'alam...

IBM said...

Salam bro. Salam perjuangan. Saya follow blog ini. Dan mohon linkkan blog saya ke blog ini. Terima kasih...:http://ibm-akusayangumno.blogspot.com

Kedah Senang said...

Saya nak sentuh isu ADUN Pas :

inilah daulat Islam yg sebenaqnya. kalau x cukup alim jgn berlagak alim serta mengaku diri lebih alim dari org lain.
Ini mmg penyakit Pas...ini baru 2 org,,byk lg yg sebenaqnya...din puduraya dan mcm2 lg.

Munafiq Musuh Islam...balik ambo nok buat Isytiqhoroh...Tuhe Maaf doh ke dio...inilah munafiq.

Na'uzubillah.

untuk video quality HD pengakuan saksi sila ke :

http://kedahsenang.blogspot.com/2010/12/skandal-adun-selinsing-dalam-keretapi.html

Anonymous said...

strategi bro.

Pas For All

anugerah lintas sempadan politik kepartian harus dimulakan dari sekarang.

Seseorang bukan ditentang dari a ke z(idea) dan atas ke bawah (perbuatan) apa yang dilaksanakan.
Ada bab-bab tertentu(yang nampak elok) yang tak bercanggah dengan pandangan arus perdana

Jadi tak payah hendak dipertikai atau cuba meniup api(?)

Anonymous said...

haji hadi n nick najis bangang tu depa lupa ka nak bg anugerah tu..mmg sah pas sendiri yakin x dak org lain layak kecuali mahathir..x giti adun selising..awat hang sengap

Powered by Blogger.