Dec 28, 2010

ANWAR MAKHLUK DAJAL KAUM INDIA!!

Kekesalan Ahli Parlimen Padang Serai, N. Gobalakrishnan terhadap Ketua Pembamgkang, Anwar Ibrahim kian memuncak apabila beliau secara terbuka mengherdik Anwar sebagai punca ketidakadilan di dalam parti selama ini.
Beliau juga mendesak agar Anwar dikenakan tindakan displin kerana didakwa menutup sebuah kuil di Bukit Gasing, Petaling Jaya. Satu alasan bodoh yang dikeluarkan Anwar apabila mengatakan bahawa kuil tersebut tidak mempunyai ciri2 India.

"Hanya orang yang dekat dengan (Anwar) dilantik ke jawatan parti. Seharusnya pertimbangan diberikan kepada masyarakat India dalam parti kerana mereka membentuk kira-kira 40 peratus daripada jumlah ahli. "Ini merupakan amalan pecah dan perintah yang jelas daripada Anwar."


Beliau juga membongkar perlantikan Suredran sebagai Naib Presiden PKR mewakili kaum India sebagai tidak sah kerana Suredran bukan seorang ahli PKR. Ini mencurigai beliau dan beberapa pemimpin yang senada bersama beliau. Anwar sememangnya menggunakan kaum India sebagai batu loncatan beliau untuk mencapai cita2nya.Post by... Melayu CinDia

2 comments:

Anonymous said...

Dey macha, porahh...

Pigi minum todi lagi baek...

Campur sama gudumbu...

Baru ada baek...

Anonymous said...

baru tahu ker macha...

Powered by Blogger.