Dec 13, 2010

AHLI PAS DOAKAN NIK AZIZ CEPAT MATI !!Khabar berita mengenai kesihatan Nik Aziz kian uzur menyebabkan beliau dikejarkan sekali lagi ke hospital malam tadi telah diketahui ramai pihak. Banyak blog telah melaporkan kejadian ini. Namun lebih mengejutkan, terdapat beberapa ahli PAS telah terlepas kata mengeluarkan pengakuan bahawa mereka lebih rela melihat Tok Guru mereka meninggal dunia.
Melayu CinDia terdengar perbualan ini ketika berada di sebuah Restoren terkenal di Gombak. Kumpulan ahli PAS ini mendakwa, sikap Tok Guru sekarang yang lebih terjerumus ke arah menghancurkan perjuangan PAS yang kononnya mendaulatkan Islam. Sikap berlebih-lebihan Nik Aziz terhadap Anwar dan Pemimpin DAP menjadi punca kemarahan mereka. Nik Aziz kata mereka tidak lagi mementingkan perjuangan PAS tetapi lebih cenderung untuk mengukuhkan Pakatan yang mahu merampas Kerajaan Persekutuan.

Nik Aziz juga dilihat membiarkan juak2 PAS Pro Erdogan mengeluarkan kenyataan yang mencemar perjuangan PAS akan tetapi mendesak PAS Pusat mengenakan tindakan displin terhadap Pemimpin PAS yang membuat teguran membina terhadap pimpinan Pakatan di Selangor. Bunyi seperti mereka membela Presiden Pesuruhjaya PAS Selangor, Dato' Dr. Hasan Ali.

Kumpulan Ahli2 PAS di Gombak ini juga ada mengeluarkan kata2 kesat terhadap Anwar Ibrahim dan Lim Kit Siang yang dilihat memonopoli Kerajaan Negeri Pakatan.

ps : Orang UMNO pun tak de doakan Nik Aziz cepat mati... Dahsyat.. Memang Dahsyat...Post by... Melayu CinDia

3 comments:

Anonymous said...

kalau tok guru dan para pemimpin parti hapeih ni dok ajaq pengikut jadi kurang ajaq...aku tak heran..memang patut pon depa doa kat dia macam tu pon...makan diri sendiri akhirnya..

Anonymous said...

pesmengata orang paku serpih..mengata orang Nik Aziz yang lebih..dulu kata mahathir nak memerintah sampai mati..laa nie sapa pulak yang masih nak berkuasa walaupun Tuhan dah tunjuk tanda 'STOP' beberapa kali..

Yang ini Azmin boleh kata 'pemimpin yang rebah..wa ha ha ha..

Avex said...

aduyai xde chance la nik najis nk mampus.. dia dh kuar hospital.. Tuhan nk bagi dia warning.. harap2 dia nmpk/sedar la.

Powered by Blogger.