Dec 23, 2010

ADUN SELISING UPAH GANGSTER !!

Kekecohan mengenai kes Zina ADUN PAS Selising semakin kecoh. Pengakuan bekas Ketua Keselamatan PAS, Ustaz Saidi Hussin sememangnya menghantui beliau sehingga hari ini. Adakah benar ADUN Selising telah mengupah beberapa kumpulan gangster bagi mengenal pasti seterusnya memukul individu yang menyebarkan maklumat tersebut?
Insiden maut sebuah kereta secara tiba2 melanggar kereta Ustaz Saidi Hussin membuktikan bahawa memang ADUN PAS ini mengupah kumpulan gangster tersebut. Melayu CinDia juga mendapat maklumat bahawa terdapat beberapa blogger tidak menafikan bahawa mereka sering diugut jika meneruskan pendedahan yang akan menggoncangkan PAS.

Melayu CinDia menyeru kepada kesemua blogger, PERSETANKAN KUMPULAN INI. Sudah tiba masanya kita dedahkan isu2 sebegini. Kerana PAS sendiri selama ini terlalu banyak melemparkan pelbagai tuduhan jahat terhadap UMNO dan Kerajaan Persekutuan.

Maka inilah masanya. Bukti telah kita ada. Dedahkan terus. Kerana PAS selama ini dalam sessi ceramah mereka menyalak menghina pemimpin UMNO yang kononnya melahirkan pemimpin yang rendah moral. Parti ini dengan bangganya memberi keyakinan kepada pengundi bahawa barangsiapa yang menyertai PAS, nescaya haruman syurga menanti mereka. Pemimpin2 PAS sudah pasti menjadi ahli syurga dan sebagainya.

Sehinggakan Nik Aziz sendiri dengan yakinnya mendakwa Allah akan memaafkan setiap dosa individu yang menyertai PAS. Samalah seperti ADUN Selising ini. Walaupun berzina, akan tetapi ianya tidak menjadi masalah kerana Allah akan ampunkan dosa beliau dengan bantuan Nik Aziz. Astagfirullah.

Insyaallah, wanita yang berzina dengan ADUN tersebut akan membuat pengakuan eksklusif dalam masa terdekat. Berjuanglah. Nadi Rakyat dan barisan sahabat blogger, inilah masanya untuk kita dedahkan. Melayu CinDia sentiasa bersama anda semua.


Post by... Melayu CinDia

0 comments:

Powered by Blogger.