Nov 19, 2010

WEE CHOO KEONG - ANWAR & YAHUDI SAMA SAJA !!

Nampaknya Ahli Parlimen Wangsa Maju, YB. Wee Choo Keong semakin agresif mengutuk dan menyerang Anwar Ibrahim. Belaiu yang juga bekas Ahli Parlimen PKR mendedahkan Anwar sebenarnya mempunyai agenda tersembungi bersama Pemimpin2 zionis dalam membantu menawan Malaysia.

"Dia telah pergi ke Amerika Syarikat dan melutut serta meminta maaf kepada pemimpin2 Yahudi atas perbuataannya menyokong dasar Kerajaan Malaysia mengutuk serangan zionis terhadap Palestin."
(Wee Choo Keong)

Wee Choo Keong memberi reaksi berkenaan setelah disoal wartawan Utusan mengenai tindakan Anwar menghina Malaysia di Australia baru2 ini. Choo Keong juga mendedahkan bahawa Anwar akan melakukan apa sahaja malah sanggup menjadi Agen Yahudi bagi mencapai cita2 beliau menjadi Pemimpin No. 1 Negara.


Pendedahan ini jelas menunjukkan bahawa Anwar bukan pemimpin Islam. Hanya Islam pada dasar dan nama semata2. Tetapi agendanya akan menghancurkan Agama Allah itu sendiri. Insyaallah, pembongkaran mengenai strategi kotor Anwar akan membuka mata dan hati penyokong2 dia.Post by... Melayu CinDia

0 comments:

Powered by Blogger.