Nov 30, 2010

TERESA KOK PELACUR DAP SELANGOR !!


Eon Yong Hian Wah, Bekas Pengerusi DAP Selangor semalam telah melahirkan rasa kesal beliau terhadap strategi kotor yang digunakan sepanjang pemilihan DAP Selangor berlangsung.Beliau juga melahirkan kebimbangan terhadap taktik2 kotor ini yang dilihat akan memberi kelemahan pada DAP Selangor seterusnya misi mengekalkan kuasa Kerajaan Selangor pada PRU 13 akan gagal sama sekali.

Beliau berkata demikian ketika mengulas kemenangan YB. Teresa Kok bagi jawatan Pengerusi DAP Selangor menewaskan YB. Ronnie Liu semalam. Kekalahan YB. Ronnie Liu memberi tamparan hebat terhadap beliau yang selama ini mengimpikan jawatan tersebut.

Teresa Kok sememangnya dijangka menang bagi jawatan itu atas faktor kekuatan Pasukan Perpaduan yang ditubuh beliau yang menguasai kemenangan Pemilihan semalam.

DAP Selangor kini telah berpecah kepada kumpulan setelah YB. Ronnie Liu dikatakan tidak berpuas hati dengan pengumuman Teresa Kok bagi menentang beliau. Ronnie merasakan beliau layak memegang jawatan itu berbanding Teresa Kok yang dituduh beliau menjadi dalang perpecahan dan konflik DAP Selangor.


Post by... Melayu CinDia

1 comments:

Anonymous said...

biarkan luncai dgn lubang jubur nye...


jai13569

Powered by Blogger.