Nov 20, 2010

P'TEMUAN GAY 'ANWAR - JAMIL KUCING' KINI KEMBALI !!





Pertemuan tragis. Itu yang mampu saya perkatakan. Pertemuan itu berlaku di Majlis Perjumpaan bersama DSAI di Pejabat Ahli Parlimen Bandar Tun Razak. Saya masih berminat untuk melayari blog Jamil Kucing. Artikel beliau sebelum ini ada menulis "Aku ingatkan blogger umno sahaja hidup dengan di bayar untuk busukan orang macam papa gomo serta anjing-anjing seangkatan dgnnya." Harap saya tidak tergolong dalam 'anjing2 tersebut'.

Pagi tadi saya terbaca artikel yang baru disiarkan di blog beliau. Jamil Kucing akhirnya dapat bersua muka dengan jantan kesayangannya, Anwar Ibrahim. Jamil Kucing mungkin menitiskan air mata akan pertemuan itu. Anwar seperti tidak ikhlas agaknya melayan Jamil Kucing yang semakin lanjut usianya.

"DSAI mengaku beliau memerlukan orang seperti jamil untuk menjawab tohmahan, kritikan , fithnah dari gerombolan-gerombolan barua-barua negara. megah sat, dah rasa macam jadi jurucakap anwar la pulak. hehe. DSAI berkata beliau tahu kerana beliau juga selalu melayari internet , masuk blogs blogs . dan beliau berjanji akan cuba menjawab segala kekusutan."


Seronoknya Jamil Kucing dipuji Anwar. Cair mendengar ayat2 manis Anwar terhadapnya. Satu dewan dengar akan pujian itu. Jamil bangga. Anwar masih sayangkannya. Tapi beliau kurang cerdik. Ayat itu jugalah yang digunakan Anwar untuk Azmin Ali, aka musuh ketat Jamil Kucing. Anwar tidak akan sesekali menyingkirkan Azmin. Dan jika Anwar nak bandingkan Azmin dengan Jamil Kucing, jauh panggang dari api.

Jamil Kucing mudah teperdaya dengan Anwar. Hanya disebabkan ayat tersebut, terus cair. Walhal Jamil Kucing sedar atau buat2 tak sedar, Jamil Kucing telah 'dibunuh' kejam oleh Anwar dan kroni2nya. Luahan rasa kecewa terhadap Anwar di dalam penulisannya seolah2 terus terpadam dek kerana ayat manis Ketua Pembangkang itu seperti di atas.

Sudahlah Jamil Kucing. Jangan terperdaya dengan Anwar. Jika Negara dia sanggup khianat, apatah lagi kau Jamil. Tapi syok dengar pesanan Jamil Kucing. Ayat di bawah membuktikan bahawa kenyataan saya memang benar. Beliau secara berkias sebenarnya mengucapkan Terima Kasih kepada blogger2 pro kerajaan yang mempopularkan beliau.


"kepada blogger-blogger pakatan yg hidup menulis kerana di bayar tak payah lah jadi langgau, kalau hidup wa am pu san wa am pu sini. ko orang dok kata blogger umno mcm-mcm , pada aku ko orang lebih teruk dari anjing kurap.."


Sama2 Jamil.... :-)



Post by... Melayu CinDia

2 comments:

JAMILKUCING said...

Aku boleh relax dgn penulisan ko sebab ko tak sebangsta papagomo, itu je, walaupun bahasa ko bahasa org tak bersekolah tapi ok lah aku pandang sebalh mata ,

Sorry la ko silap orang untuk kata aku boleh cair atau boleh di pujuk oleh sesiapa.aku nak tanya la??? siapa bayar ko untuk membusukan anwar ,kalau taka da ko buat dosa kering je, setiap hari ko menghina dia sedangkan dia sedikit pun tak
ada buat dosa dgn ko. anwar pandang aku ke tak taka da bezanya, aku akan tetap mengkritik jika aku nampak kebatilan, i dont give it shit who they are.

Sejahat-jahat mulut aku pun aku inggatkan Allah , dalams embahyang aku berdoa memohon ampun atas kesilapan aku dalam hidup. aku kutuk pemimpin umno pasal mereka menghianati bangsa dna agama aku, byk sangat bukti. tapi klu ko kata anwar penghianat ,tolong bagi satu cukup bukti, kalau betul sahih aku sendiri aku hentam anwar. dan aku berani jamil ko pun tak ada kan, sebab tu tulisn ako jenis hentam kromo,

Aku mausk blog ko pun nak check siapa yg komen dan apa yg mereka kata pada aku, tapi kesian seperti yg selalu aku kata bangsa melayu adalah bangsa yg BACUL. byk komen gunakan anyones, mcm ko tak bacul tapi haprak sikit je.

ok lah, aku pinta stau je. inggatkan allah, aku tak alim tapi kita ada tuhan pencipta. aku dah pernah kena percobaan dari allah aku takut bro. takut sangat.

Anonymous said...

Alahai jamil si bapok tua .. nak bersyarah tunjuk alim lah pula! Capoi mulut nak kata orang tak bersekolah ..alahai bapok sekor ni tak sayang mulut nampaknya..

Macamlah semua orang tak tahu siapa dirinya yang sebenar .. suku sakat al juburi juga..

Pendedahakan di http://jamilkucingpondan.blogspot.com dan http://jamilismail sudah cukup membuktikan siapa si bapok yang menjadi pengemis di kaki lima Bukit Bintang dewasa ini !!!!

Nak tanya sikit pada bapok kepala botak muka macam babi tu .. waktu Asar dan Maghrib ko sembahyang kat mana??? Macamlah aku x tahu siapa ko !!!

Powered by Blogger.