Nov 3, 2010

PKR WANGSA MAJU ISYTIHAR BUBAR ??

UPDATES : KETUA UMNO BAHAGIAN WANGSA MAJU, DATO' DR. MOHD SHAFEI ABDULLAH BARU SAHAJA MENERIMA 200 BORANG KEAHLIAN BARU UMNO DARI AHLI-AHLI PKR WANGSA MAJU. DIJANGKAKAN 2000 BORANG SEDANG MENYUSUL. SYABAS. AYUH!!! KITA BUBAR PKR WANGSA MAJU.

Ini berita yang saya baru terima. Ura-ura mengatakan bahawa 200 ahli PKR Wangsa Maju hari ini mengisytiharkan keluar parti dan akan menyertai UMNO pada hari ini. Dan 2000 ahli PKR Wangsa Maju akan menyusul, juga akan keluar parti.

Mengikut sumber dalaman, tindakan mereka keluar parti kerana politik dalaman PKR yang dikatakan semakin kotor dan tidak telus. Keadaan ini akan menyebabkan PKR Cabang Wangsa Maju pimpinan Dato' Zaid Ibrahim terpaksa berhadapan dengan rakyat yang semakin benci dengan taktik2 kotor PKR.

PKR Cabang Wangsa Maju pimpinan Dato' Zaid Ibrahim ternyata tidak berfungsi mewakili hasrat masyarakat setempat. Mereka hanya membuat cabang ini sebagai peluang untuk mendapatkan Parlimen di Wangsa Maju. Itupun Ahli Parlimen mereka, Wee Choo Keong telah keluar parti. Kini Dato' Zaid Ibrahim pula memimpin PKR Wangsa Maju. Juga bertujuan untuk bertanding di kawasan tersebut. Bubar terus PKR Wangsa Maju. Ianya tidak lagi berfungsi. Wangsa Maju tidak perlukan lagi mana2 parti selain Barisan Nasional.

Mengungkap pantun yang ditulis oleh Facebooker terkenal, MELAYU JATI : -

Bila berpidato semua nampak cantik,
Tapi nawaitu mmg dah kotor,
Org berpolitik dia pun nak berpolitik,
Bukak cabang lepas tu balik tidor.SYABAS BUAT
DATO' DR. MOHD SHAFEI BIN ABDULLAH
KETUA UMNO BAHAGIAN WANGSA MAJU MERANGKAP
PENGERUSI BN WANGSA MAJU.Lagi berita akan menyusul.Post by... Melayu CinDia


1 comments:

Anonymous said...

jgnlah nak kempen shafie bertanding jadi wakil rakyat ....


... dia tu penyamun enam jahanam

Powered by Blogger.