Nov 23, 2010

PKR SABAK BERNAM GELAR BADRUL AMIN BAPAK SETAN !!

"Mereka ini sudah membelanjakan wang yang banyak untuk menang, ditaja pihak tertentu dan dijanjikan sesuatu jika menang di samping ada agenda peribadi. Mereka merupakan samseng jalanan"
Ketua PKR Cabang Sabak Bernam Dr. Badrul Amin


Wow, sebegitu teruk sekali parti yang dahulunya dijamin bersih dari sebarang penyelewengan dan rasuah, PKR. Dr. Badrul Amin memberi reaksi tersebut setelah ditanya mengenai kekecohan yang berlaku di PKR Cabang beliau sendiri iaitu iaitu Sabak Bernam. Kumpulan yang melakukan kekecohan ini merupakan ahli2 PKR yang tidak berpuas hati dengan sistem pemilihan yang dikatakan berlaku penyelewengan. Dr. Badrul Amin berjaya mengekalkan jawatan beliau sebagai Ketua Cabang di kawasan tersebut.

Siapa yang dibayar dan siapa yang membayar sebenarnya. Jangan cuba hendak putar belit isu ini Badrul. Kamu seorang yang dikatakan kuat agama. Kenapa pula sanggup bersubahat dengan semua penipuan pemimpin ulung kamu, Anwar Ibrahim?

Tatkala kita terfikir akan kekecohan ini, beliau dengan nada marah lalu menempelak ahli2 PKR yang mahukan keadilan ini dengan gelaran penyamun dan samseng jalanan. Samseng jalanan? Bukankah kamu dan rakan2 kamu yang sewajarnya mendapat gelaran tersebut. Badrul Amin antara pemimpin2 PKR yang mengepalai kekecohan di sekitar Kuala Lumpur semasa gerakan reformasi 1998 dan Gabungan kotor yang digelar pula sebagai Perhimpunan BERSIH.

Pengarah Penerangan Kerajaan Negeri Selangor ini juga berkata, beliau tidak akan melayan sebarang karenah ahli2 yang memberontak kerana mereka sebenarnya tidak ada apa2 kepentingan di dalam parti. Berlagak gila Badrul Amin ini.

Tapi tak mengapa. Biarkan dia terus menerus berkata sedemikian. Kerana sampai satu tahap nanti, dia sendiri akan jilat tapak kaki orang2 yang tidak berpuas hati pada beliau di cabangnya. Kerana apa? Kerana dia juga akan menjadi mangsa kekejaman Anwar seperti bekas rakan2 seperjuangan dia seperti Ezam, Lokman Noor Adam, Zulkifli Nordin, Ruslan Kassim dan ramai lagi.

ps : Selamat Pengantin Baru Dr. Badrul Amin. :-)Post by... Melayu CinDia

0 comments:

Powered by Blogger.