Nov 25, 2010

PKR PUTRAJAYA LABEL SYED HUSIN BANGKAI KERBAU !!

"Senator Syed Husin boleh la cakap buang sampah jernihnya sungai,enubuhan keADILan bukan Syed Husin atau ahli PRM yg bertungkus lumus mencari ahli keadilan, bukan Syed Husin dan ahli PRM yg di hina, di caci, di sekat, di penjara demi untuk menaikkan keADILan. Kami tak mahu parti yg kami susah-susah naikkan di perkotorkan oleh pendatang atau penumpang yang dahulunya bernaung di bawah Parti Bangkai Kerbau (PRM)"
(AJK PKR Cabang Putrajaya, Jamil Kucing)


Itu kenyataan Reformis Gay yang terkenal, Jamil Kucing. Beliau yang juga AJK PKR Cabang Putrajaya sebelum ini mengkritik Anwar kerana membiarkan PKR tercemar dengan budaya politik wang. Kemarahan itu berpunca dari tindakan Dr. Syen Husin Ali yang melabelkan puak yang memberontak di dalam PKR sebagai 'sampah yang mesti dibuang dan dibersihkan'.Jamil Kucing sejak akhir2 ini banyak mengkritik kepimpinan PKR terutamanya sahabat karib beliau, Azmin Ali. Beliau yang aktif dalam perjuangan reformasi dan Parti Keadilan Nasional suatu ketika dahulu kini tersisih dari Anwar Ibrahim walaupun beliau banyak membantu keluarga Anwar.

Jamil Kucing di dalam blognya berkata juga berkata Syed Husin Ali bukanlah pemimpin yang hebat, tetapi banyak menumpang populariti PKR yang mengambil inisiatif bergabung dengan Parti Rakyat Malaysia (PRM) yang sebelum ini kelihatan lesu dan tidak ada sebarang hala tuju.

Jamil Kucing juga menyumpah beberapa bekas pemimpin PRM yang kini berlagak seolah2 merupakan jaguh PKR akan tetapi golongan ini bukanlah puak yang bertungkus lumus memperjuangkan nasib Anwar Ibrahim satu ketika dahulu. Senang kata bukan golongan gay seperti Anwar dan Jamil Kucinglah.

"Perlu di ingat keADILan hampir hancur , kerana separuh dari ahli keADILan tidak dapat menerima pencantuman dgn PRM, tapi disebabkan demi untuk menguatkan Pakatan mereka terima. jadi nasihat kepada tuan sanator jgn suka-suka sebut sampah. apa nak tunggu semua ahli-ahli PKR adalah TERDIRI dari PRM ke."


Jamil Kucing mengingatkan Syed Husin Ali agar menjaga mulutnya yang kini semakin cabul dek kerana dihormati dan diangkat di dalam PKR.


Post by... Melayu CinDia

3 comments:

Anonymous said...

Kalau nk kenal siapa jamilkucing..lihat di
http://jamilkucingpondan.blogspot.comdan di http://jamilismail.blogspot.com

Wake UP! said...

Semua dalam PKR tu sampah dan bangkai peliwat.

Anonymous said...

jamil kucing dah jawab fitnah kamu....

http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=News&file=article&sid=1087

begini rupanya pencacai pkr suka fitnah! 2x5 saja pencacai pkr dgn pencacai umno!

kamu menuduh jamil kucing gay...apa bezanya dgn umno menuduh dsai gay????

bawa bertaubatlah wahai pencacai pkr!

Powered by Blogger.