Nov 29, 2010

PERAK AKAN DIJAJAH KOMUNIS !!

Bekas Menteri Besar Perak, Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin mengakui sokongan orang Melayu terhadap pakatan DAP, PAS dan Parti Keadilan Rakyat di Perak telah merosot terutama di kawasan pedalaman.
Ini, katanya, berpunca daripada isu seperti kononnya semasa beliau Menteri Besar beliau adalah boneka DAP, dan kononnya beliau telah menderhaka kepada Sultan Perak Sultan Azlan Shah. Namun, Mohammad Nizar berkata, keseluruhannya sokongan rakyat terhadap pakatan itu tidak luntur dan jika pilihan raya diadakan mereka yakin menang.

Mohammad Nizar mengulangi bahawa krisis yang berlaku di negeri itu boleh diselesaikan melalui pilihan raya negeri dan meminta Menteri Besar Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir memohon perkenan Sultan Perak untuk membubarkan Dewan Undangan Negeri (DUN).

Sedar pula Nizar ni. Itulah. Kamu sewajarnya bertanya pada diri kamu, kenapa Melayu Perak sudah tidak percayakan kamu. Muhasabah diri sikit. Jangan pula salahkan UMNO lagi. Sendiri buat salah, sendiri tanggung.

Nizar, kamulah antara orang pertama yang membiarkan Melayu terus digadaikan di Perak. Kamu tahu bahawa semuanya berpunca dari kamu. Ingat, jika kita biarkan Nizar ini terus dipergunakan, jangan terkejut !! PRU 13 DAP sekali lagi menang besar di Perak.

Jangan biarkan Perak dijajah komunis!!Post by... Melayu CinDia

3 comments:

UjangRanggi said...

Jangan ingat Melayu Perak mudah ditipu..
Mereka takkan sanggup lagi dijajah komunis
Melayu Perak takkan terpedaya lagi..
Nizarrr...baik kau bungkuih....

Megat Alam Gempita said...

Insya Allah tiada peluang kedua utk Fuckatan harbi komunis menjajah Perak lagi kalau PRU 13 dilaksanakan pada masa ini...cuma BN boleh menang majoriti sikit.
BN = 40 kerusi

UMNO = 31 kerusi
MIC = 2 kerusi
PPP = 1 kerusi
MCA = 2 kerusi
Gerakan = 1 kerusi
Bebas pro BN = 3 kerusi

16 kerusi

DAP = 12 kerusi
PAS = 1 kerusi
PKR = 2 kerusi
Bebas pro PR = 1 kerusi

hehehe NJ kat mana yer!

Anonymous said...

kami org melayu perak tak akan bagi peluang lg pada pakatan rakyat

Powered by Blogger.