Nov 19, 2010

PAS HINA ANGKATAN TENTERA MALAYSIA !!

"Saya percaya wujudnya pakatan jahat antara SPR dan Angkatan Tentera Malaysia (ATM)"
-MB Kedah Datuk Seri Azizan Abdul Razak-PAS nampaknya semakin menggelupur untuk meraih simpati pengundi apabila menghina krelibiliti Angkatan Tentera Malaysia sebagai perancang jahat utama untuk mendapat sokongan semula Barisan Nasional.

MB Kedah, Azizan Abdul Razak telah menuduh ATM telah melakukan penipuan terhadap undi pos dan menjadi kambing hitam SPR bagi mencapai kemenangan BN.

Ini semua sebagai langkah terdesak PAS untuk meraih pengundi Melayu. PAS kini sedia maklum tidak mampu lagi mengharapkan PKR yang semakin tenat manakala DAP pula sememangnya akan terus memastikan PAS mendapat undi minoriti di dalam Pakatan.

Ustaz Azizan sebelum ini menempelak wartawan RTM yang dikatakan melakukan penipuan dalam memberi maklumat berkaitan banjir di Kedah. Ustaz Azizan dikatakan tidak mengawal dengan baik dalam menangani dan membela rakyat Kedah yang dihimpit kesusahan akibat banjir besar yang berlaku.

PAS semakin terdesak. Nak kritik PKR, takut De Facto PAS Nik Aziz mengamuk. Nak sokong UMNO, takut Nik Aziz marah jugak. Sudahlah.. Cukup2 la hentam Kerajaan BN. Kerajaan PAS pun kini semakin bermasalah dengan penyelewengan demi penyelewengan.

Hadi Awang, tak nak komen??Post by... Melayu CinDia

2 comments:

Anonymous said...

hadi dah jadi syaitan bisu, ulamak suuk

Anonymous said...

Banyak tentera di dunia yang membantu kerajaan masing-masing bertahan dari segi politik. Apa masalahnya?

Powered by Blogger.