Nov 6, 2010

MAHLIGAI ANWAR B'NILAI RM7 JUTA !!





Saya agak terkejut membaca satu artikel di mana Exco Pemuda UMNO Malaysia, Lokman Noor Adam telah membuat kenyataan mengenai Presiden PKR, Datuk Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail. Beliau di dalam kenyataannya mengungkap pengorbanan beliau yang tidak langsung dihargai oleh Wan Azizah malah menempelak lagi Bekas Naib Ketua Angkatan Muda Keadilan ini.

Beliau juga membongkar kerakusan Anwar Ibrahim di mana telah membina sebuah rumah berjumlah RM 7 Juta selepas keluar dari Penjara. Wow.. Duduk penjara pun kaya ka?

Sila copy dan paste address ke laman web untuk menonton ceramah Lokman Noor Adam semasa kempen PRK Batu Sapi. Video ini telah dirakamkan oleh wartawan Agenda News.

http://www.youtube.com/watch?v=iKvKvD40e9A

http://www.youtube.com/watch?v=Z4cjf2-Fo7M


Post by... Melayu CinDia

5 comments:

Anonymous said...

aku ingat lg dulu masa keluar dari rumah TPM .....nuar jubo kata sayaaa marahhhh wan azizzah...jangan ambil apa2 dari rumah TPM walaupun sebatang garpu...perghhh padahal dia la kaki klentong tersohor malaya...

bila org sudah lupa keluar penjara buat mahligai airmata 7 juta....harkkktuihh ke muka nuar jubo anak branak.....family puaka...

Anonymous said...

yang kau pergi masuk ikut anwar dulu apa pasal?

skrg nak hentam anwar?

kau pun sama bingai la lokan adam.

lagi bingai orang umno yang pungut balik sampah2 ini dan agung2kan mereka.


isu hentam anwar dah basi la

Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Nibong Tebal said...

slm ziarah
artikel menarik
pohon jasa baik tuan follow
dan link blog baru kami. TQ

http://pemudaumno-nibongtebal.blogspot.com/

TAIPINGMALI (TM) said...

kawasan tu minima 7 juta. rumah dia lebih dp 10juta

Anonymous said...

cerita basi yang semua orang dah tahulah lokman

nampak sah tak mengikuti isu.

lembab si lokman adam.

pasal dah makan duit anwar ibrahim.

berjuang lokman, berjuang ... berjuang untuk wang.

Powered by Blogger.