Nov 2, 2010

GADUH - GANGSTER CINA UGUT & SERANG PENGUNDI GALAS !!


Memang benar. Ianya benar-benar berlaku. Sekumpulan gangster dari Perak telah menyerang dan cuba menakut-nakutkan Pengundi Cina di Bandar Lama, Gua Musang. Kumpulan yang menggunakan nama 'Malaysian For Beng Hock' telah menyerang MCA dan beberapa penduduk yang menyokong Barisan Nasional di kawasan tersebut.

Turut menjadi mangsa serangan Ahli Jawatankuasa MCA Pusat, Senator Heng Saie Kie. Kumpulan ini telah diupah DAP Perak sebagai peraih undi yang agresif dan sengaja menakut-nakutkan pengundi Cina di kawasan tersebut.

DAP kini sudah mula menguasai Kelantan. Tiada sesiapa dari pihak PAS yang cuba menenangkan insiden pergaduhan. Ini membuktikan bahawa PAS turut bersubahat dalam melaksanakan strategi kotor ini.

SYABAS buat sahabat saya dari Media Permatang Pauh atas pendedahan ini. Untuk Maklumat lanjut mengenai insiden tersebut sila layari blog ini.


MEDIA PERMATANG PAUH


Post by... Melayu CinDia

1 comments:

hahn said...

Tu lah kena berjaga jaga. Hasil dari PRU lepas juga menunjukkan pengundi ramai yang gagal keluar mengundi di sebabkan gangguan ketenteraman.

Tektik yang sama untuk menakutkan pengundi dan mewujudkan keadaan tegang dan kucar kacir akan di gunakan lagi.

Hanya penyokong Parti Samseng saja yang rasa selamat.

Kegusaran yang di timbulkan oleh pembangkang tanpa tindak balas dari BN akan makin menimbulkan rasa takut untuk membuang undi.

Ini tektik mereka. Harap BN tahu bagaimana mengatasinya.

Powered by Blogger.