Nov 4, 2010

50% KELUAR MENGUNDI SETAKAT HARI INI - MENYALAK SANA SINI !!SETAKAT INI, 50% PENGUNDI DUN GALAS TELAH MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB KELUAR MENGUNDI. Alhamdulillah. Doakan semua berjalan dengan lancar.


Sementara itu, suasana hari mengundi pagi tadi tertumpu kepada Wanita UMNO dan Muslimat PAS. Tapi agak pelik apabila Muslmat PAS terjerit2 minta orang undi PAS. Hilang terus sifat Muslimat yang mereka katakan bersopan santun dan tawaduk. Bendera parti? Biasalah. Mana2 pilihan raya memang pembangkang saja yang lebih. Duit banyak ditabur PAS Kelantan. Kerajaan Negerilah katakan.

Insiden2 pergaduhan juga tidak ketinggalan. Mana2 pilihan raya mesti ada pergaduhan. Tak payah disebutlah siapa puncanya. Masing2 sudah tahu. Nak takut2kan pengundi. Suruh pangkah bulan. Bulan pun tak timbul2 malam tadi.

Saya sentiasa berdoa agar BN menang dalam pilihan raya kali ini. Kasihan pada masyarakat di sini terutamanya Orang Asli yang terus terseksa di bawah pemerintahan PAS Kelantan. Undilah calon dan parti yang terbaik demi kebaikan Agama, Bangsa dan Negara.

Bak kata Ahli Parlimen Jeli, Datuk Seri Mustapha Mohamed
"Janganlah kita permainkan Islam demi kuasa jika kuasa itu penuh dengan kekotoran dan menyeksa rakyat"


Post by... Melayu CinDia.

1 comments:

Anonymous said...

menuggu perkembangan piliharaya... moga2 menang la gelombang merah

Powered by Blogger.