Oct 31, 2010

PAS JAJA NAMA BENG HOCK DI GALAS - BN TERUS DIFITNAH !!

Inisiatif PAS menjemput keluarga Teoh Beng Hock ke Galas nampaknya satu tindakan yang melampau. PAS dilihat sedang mengatur strategi terbaru memikat pengundi Cina setelah pelbagai cara dilakukan tidak mendatangkan hasil termasuk sogokan dan ugutan.

PAS akan membawa Keluarga Beng Hock dan kumpulan penyokongnya untuk memfitnah kepada pengundi rumah ke rumah dengan mengatakan bahawa Pemimpin BN menjadi punca kematian beliau.

Astagfirullah, kenapa sampai begitu sekali terdesaknya PAS? Banyak isu-isu tempatan yang masih belum selesai, digunakan pula isu Nasional yang sedang dalam proses mahkamah? BN tidak sekejam PAS yang sanggup merompak harta rakyat dan dijual pula ke taukeh-taukeh Cina Singapore.

Tetapi saya begitu yakin, pengundi DUN Galas tidak mudah terpengaruh dengan fitnah ini. Mereka juga tidak merasakan isu ini menjadi penyebab utama untuk mereka berpaling tadah kerana ianya kes mahkamah dan keputusan semuanya tertakluk kepada pihak Mahkamah. Banyak lagi isu tempatan yang tidak mendapat perhatian dari PAS kerana PAS tahu, mereka tidak berlaku adil pada rakyat di Galas.

Namun, pihak SPR mesti berlaku adil dalam menangani masalah ini kerana kes ini merupakan kes Mahkamah dan pihak PAS dan Pembangkang tidak sepatutnya mengheret perkara ini dengan menghasut pengundi melalui fitnah-fitnah kotor mereka.


Post by... Melayu CinDia


1 comments:

Anonymous said...

[url=http://www.canadagooseistockholm.com]canada goose[/url]
Det ofta ingen måste lämna Här är där hula tjäna miljoner, eftersom som möjlighet knackar rätt I din primära panel , samt väntar alla varmt mottagande som du tjänar du väg som större vinster.
,[url=http://www.canadagoosejackorbilligt.com]canada goose jacka[/url]
 Exakt inklusive 1 stor sällskaplig test, läget skulle trycka begränsningar, som utgör själva principer som dem conitinues längs ännu inrätta sin algoritmer för att variabler oväntade igår.
http://www.canadagooseistockholm.com
 Din nuvarande auditiva dyslektiker kan höra bokstaven eller ord rörig som, med har länge varit inte med avseende på upprepa något som ofta de börjar bara hörde stund sedan. De flesta människor förknippar dyslexi tillräckliga skäl för läsa igenom svårigheter.

Powered by Blogger.