Oct 3, 2010

KRISIS DAP PERAK- KULASEGARAN DIBAYAR PEMIMPIN BN ??

Kalangan orang dalam DAP Perak memang cukup tahu tentang perang dingin antara Ahli Parlimen DAP Ipoh Barat M Kulasegaran dengan pasangan Ngeh Koo Ham,Pengerusi DAP Perak dan saudaranya Nga Kor Ming yang jadi taiko DAP negeri itu.

Namun kini gunung berapi itu dah nak meletup. Kulasegaran yang dah tak tahan dengan gelagat Ngeh-Nga ancam nak letak jawatan dalam barisan kepimpinan DAP Perak. Satu sidang akhbar ‘dedah semua’ sepatutnya diadakan pagi Sabtu.Namun ia dibatalkan disaat akhir setelah kalangan pimpinan DAP Pusat campurtangan.

Kulasegaran akan ambil cuti “sejuk badan’ seminggu untuk cool down. Difahamkan usaha-usaha damai sudah dibuat sejak Jumaat malam tetapi Kulasegaran tidak yakin pada keikhlasan pasangan Ngeh-Nga.

Perang dingin antara mereka dikatakan semua lama dan menjadi bertambah buruk bila Perak jatuh semula ketangan Barisan Nasional. Adakah Ahli Parlimen Ipoh Barat ini sememangnya kecewa dengan kepimpinan DAP Perak? Atau beliau sebenarnya telah dibeli pemimpin BN? Sila beri komen bernas anda.


Post by.... Melayu CinDia4 comments:

Anonymous said...

semuanya mabok kuasa. semuanya penipu.

adf55650 said...

Ape nak heran. Kerajaan pusat dipegang oleh BN. Jadi semue gaji dan elaun ADUN dan Ahli Parlimen dibayar oleh BN tak kira parti ape pun. Saje nak buat cerita le ni.

Ha ha puak2 x sedar diri ni asik nak mencari salah orang aje

Anonymous said...

Tngok jer Cina di Singapura...kerajaan disana pun memang tak percaya kepada bangsa keling...

Kan ada pepatah....nampak ular dan keling....pukui sape dulu....jawapan pun tuan tuan dah tahu.

Hakikatnya...bukan saja nga dan ngeh tak percaya pada bangsa keling tuh....tapi DAP/PAP langsung tak percaya.....bangsa keling di beri jawatan semata mata nak kelentong je...demi politik DAP....sebagai parti RASIS....

Jadi matlamat jangka pendik DAP adalah menguasai Kerajaan Pusat dalam PRU13 dengan memperkudakan bangsa keling dan bangsa melayu.

Yang Pas pulak demi DENDAM 7 KETURUNA nIKI nAJIS.....sanggup berkerjasama dengan DAP untuk menjahamkan UMNO....tidak lebih dari itu...

Marahkan Nyamuk Kelambu Di Bakar !!

Dalam bahasa mudah PAS/PKR tidak mungkin menjadi wadah politik Bangsa Melayu yang Muslim di Malaysia.

Walau pun begitu UMNO dek perbuatan kebanyakkan ahli2nya juga telah kehilangan kelayakan untuk memelihara bangsa, agama dan negara Malaysia.

Kini terpulang kepada langkah2 yang akan diambil oleh Majlis Raja Raja Melayu demi mempertahankan bangsa, agama dan negara tercinta ini.

Takbeer !!

Warga Gombak

ghostWRITER said...

2 ekor sepupu DAP ni yang gila kuasa....Ngeh & Nga...dua2 berjaya cucuk hidung Nizar, tapi gagal cucuk hidung Kulasegaran

Powered by Blogger.