Oct 30, 2010

KHAIRY & RAZALI GEGAR GUA MUSANG - PEMUDA BANGKIT !!

Khairy Jamaluddin dan Razali Ibrahim. 2 insan yang amat sinonim dengan Pemuda UMNO. Kedua-duanya mempunyai penyokong yang tersendiri.


Khairy Jamaluddin atau lebih dikenali sebagai KJ menggalas tanggungjawab sebagai Ketua Pemuda UMNO dengan mendekati masyarakat Gua Musang. Beliau mengambil pendekatan melakukan aktiviti-aktiviti tidak formal dan protokol seperti bersembang bersama masyarakat di warung-warung dan mendengar masalah yang dihadapi agar Pemuda UMNO dapat melakukan sesuatu untuk menyelesaikan masalah tersebut.

Begitu juga Naib beliau, Datuk Razali Ibrahim. Pagi tadi beliau telah melepaskan 1000 belia penyokong bola Kelantan di Sekolah Menengah Inderapetra 1. Selaras dengan jawatan beliau sebagai Timbalan Menteri Belia dan Sukan, beliau akan memastikan Penyokong Bola Sepak Kelantan tidak selamat pergi dan pulang. Beliau juga memberi penerangan dan nasihat kepada penyokong agar tidak bersikap ganas ketika berada di sana. Hari ini sahaja ada pelbagai program bersama beliau diadakan termasuklah Sembang Warung Kopi bersama masyarakat setempat. Beliau juga turut memberi ruang kepada golongan beliawanis dengan menganjurkan kejohanan bola jaring.

Inilah tanggungjawab 2 Pemimpin muda. Kedua-duanya mempunyai 1 misi. Bagi menggalas tanggungjawab terhadap rakyat. Insyaallah, jika usaha ini berterusan, Pemuda UMNO akan lebih diterima oleh segenap masyarakat.


Post by... Melayu CinDia

4 comments:

Anonymous said...

Piiiiiiiii le............ nak undi tahu lak makan kat warong. Time habis undi makan kat Hotel 1st Class. Pengundi lalu pun buat tak kenal. Nie le lakunan KJ dan para PEMIMPIN UMNO.

PPPPPPPPiiiiiiiii.......... ahhh. Depan perwakilan boleh le berlakun. Kata regu serasi dan yang terbaik. Kat belakang caci mencaci sesama sendiri dan rebutkan jawatan.

Tu le.......... salah guna kuasa Timbalan Menteri. Razali salah guna kuasa Timbalan Menteri nak cari publisiti dan undi.

Anonymous said...

nilah tanggungjawab 2 Pemimpin muda. Kedua-duanya mempunyai 1 misi. Bagi menggalas tanggungjawab terhadap rakyat. Insyaallah, jika usaha ini berterusan, Pemuda UMNO akan lebih diterima oleh segenap masyarakat.

Selagi 2 PENYAMUN nie berada memimpin PEMUDA UMNO selagi tu le
org muda melayu menjauhkan diri dari UMNO dan tidak menyokong UMNO.

2 PENYAMUN nie le PEROSAK BANGSA MELAYU.

Anonymous said...

TERUSKAN PERJUANGAN YANG MULIA..SOKONGLAH CALON DARI UMNO..TOLAK KEMUNGKARAN YANG SEDANG BERLAKU DI KELANTAN...

Anonymous said...

[url=http://www.canadagoosejackorbilligt.com]canada goose[/url]
Det är ingen skulle vara smart att lämna där du kan tjäna miljoner, eftersom en sådan möjlighet knackar rätt inom hela Residence , för att inte tala väntar att varmt mottagande som du tjänar egen väg att positivt större vinster.
,[url=http://www.monclerjacka2012.com]moncler jacka[/url]
 Bara helt enkelt njuta 1 stor sällskaplig test, denna uppgift kan bli trycka begränsningar, som utgör vår principer som att conitinues längs kombinerat med inrätta detta algoritmer att hjälpa dig att variabler oväntade igår.
http://www.monclerjacka2012.com
 Den exakta auditiva dyslektiker kan höra bokstaven Förutom ord rörig som, plus troligen inte om upprepa något en chansen att de högst hörde stund sedan. De flesta de flesta människor förknippar dyslexi tillsammans läsa igenom svårigheter.

Powered by Blogger.