Oct 19, 2010

ANWAR SEBENARNYA MAHAFIR'AUN !! - ZAID IBRAHIM


'PKR tidak patut menurunkan darjat parti itu menjadi sebuah parti yang hanya memperjuangkan keadilan isu Datuk Seri Anwar Ibrahim kerana ia tidak adil bagi rakyat yang ingin diwakili.'

'PKR harus menguntungkan rakan-rakan mereka dalam Pakatan Rakyat dan bukannya menjadi satu "hambatan".'

'Kita jangan dok asyik memperjuangkan keadilan untuk Datuk Seri Anwar Ibrahim,terdapat banyak ketidakadilan yang menimpa rakyat negara ini yang memerlukan perhatian kita.'

ZAID IBRAHIM


WOW!!!.... Pedas betul kenyataan Calon Timbalan Presiden PKR, Zaid Ibrahim. Secara terbuka mengkritik kepimpinan PKR. Zaid seolah-olah sudah tidak kisah apa yang akan berlaku pada beliau. Apa yang beliau perjuangkan untuk 'keadilan' semua. Keadilan??

Tapi musykil.. Apakah kesemua ini hanyalah wayang?? Wayang Politik? Drama yang diarahkan oleh Anwar Ibrahim untuk menjatuhkan individu? Siapa individu tersebut?

Tapi jika Anwar Ibrahim dijatuhkan dalam PKR, apalagi fungsi PKR? Untuk keadilan rakyat? Bukankah Anwar Ibrahim dahulu dijadikan 'role model' keadilan?

BERI PANDANGAN ANDA MENGENAI KENYATAAN ZAID IBRAHIM INI..
ps : Kasihan Azmin Ali... Kena 'kencing' dengan Anwar..Post by... Melayu CinDia3 comments:

Anonymous said...

azmin bukan kena kencing, sebaliknya dia tahu anwar tidak sakit hanya berlakun sakit,
termasuk azmin sendiri. Dalam gambar tersebut menunjukan anwar dan azmin sedang berlakun dalam babak anwar sedang sakit dan azmin sedang membantu. puak ni memang lebih licik dari belut.inilah SYAITAN.MEREKALAH SYAITAN DAN IBLIS PEMUSNAH.

KAMI TAK DAPAT NAK BAYANGKAN APA AKAN JADI PADA MELAYU KALAU MEREKA MEMEGANG TAMPUK KUASA DINEGARA INI.NAUZUBILLAH...

Anonymous said...

puak ni memang lebih licik dari belut.inilah SYAITAN.MEREKALAH SYAITAN DAN IBLIS PEMUSNAH.

KAMI TAK DAPAT NAK BAYANGKAN APA AKAN JADI PADA MELAYU KALAU MEREKA MEMEGANG TAMPUK KUASA DINEGARA INI.NAUZUBILLAH...

kata2 saudara/i..Nauzubillah..sy ada ramai sahabat drpd pakatan dan bn..pada sy dua2 licik..apa yg krajaan barisan lkukan dlm pntdbiran ada yang positif dan negatif..pada sy pmbgkng wajib ada dlm sesebuah organisasi yg bsar..bg isu mmperjuangkn keadilan hanya utk anwar adlah tdk benar..anwar djadikan asas perjuangn parti keadilan juga tdk berasas sama skli..anwar sbgai 'org besar' dlm parti,dan ditindas oleh parti berkepentingan BN..ianya wajar utk diadili bkn hanya kerna anwar pnasihat parti tapi kerana anwar di zalimi..apa yg zaid katakan adalah wajar, kerana, utk tdk terlalu mmberikn perhatian pada isu anwar shngga mlupakan asas perjuangn parti, iaitu keadilan utk semua..

bRAVEhEART said...

Salam ziarah,
blog tuan sudah dilink didalam link blog para sahabat di Beranikan Hati.

Powered by Blogger.